Oliver – Baby docka

Ett interaktivt dockunderverk av Linda Murray

  • Handgjord av RealTouch®-vinyl
  • Realistisk upplevelse med:
    ”andning”, ”hjärtslag” och ”sovljud”
  • Specialgjord sparkdräkt

Originalstorlek: 48 cm hög

Drivs med 3 ”AA”-batterier (ingår inte i leveransen)

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 12-månaders-återköps-garanti
Produktnummer:
03-03005-001

En verklighetstrogen dockängel – lilla Oliver!
Den lilla älsklingen är gjord för hand av den unika RealTouch®-vinylen som efterliknar barnets hud på ett naturtroget sätt. Tack vare den smidiga tygkroppen, med naturlig vikt, kan du ställa ”Oliver” i många underbara positioner. Hans lena, handapplicerade hår och den fina handmålningen förstärker den otroligt levande utstrålningen. Men denna lilla ängel kan göra så mycket mer! Håll ”Oliver” i dina armar, så kommer du då att uppfatta hans ”hjärtslag”. Du kommer att känna ”andningen” när hans bröstkorg höjs och sänks. Och ibland hör du söta babyljud, sådana som kommer från en liten bebis, under sömnen!

Denna unika samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett dotterbolag till The Bradford Exchange, och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget garanterar dig hög kvalitet och autenticitet hos denna högkvalitativa samlardocka. Se med glädje fram emot en verklighetstrogen dockpojke med andning, hjärtslag och verklighetsskildrande sömnljud och beställ lilla ”Oliver”, helst redan idag!

Denna docka är ingen leksak, utan en högkvalitativ konstdocka för vuxna samlare. Varje docka är unik och kan avvika något från bilden.

Du kanske också gillar