Norrsken drömfångare

Upplyst drömfångare av James Meger

  • Med en knapptryckning lyser himlen upp i vågor av grönt, blått och lila
  • Inspirerad av den nord- amerikanska urbefolkningens traditionella konsthantverk - inklusive en handgjord pilspets liksom snöre i äkta skinn och fjädrar
  • Med ett levande vargmotiv av den naturkonstnären James Meger 
  • Med upphängningsanordning
  • Exklusivt från The Bradford Exchange

Storlek: 24 x 31,8 cm (B x H)
Drivs med 3 ”AAA” batterier (medföljer ej)

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-32169-001

Norrskenet manar fram nattens vargar
De spöklika, lysande fenomenen på natthimlen – norrskenet – har fascinerat människor sedan urminnes tider. Upplev det förtrollande norrskenet och vargarnas hemlighetsfulla närvaro i en imponerande drömfångare-väggdekoration. Se fram emot ett mästerverk av den ansedda vildmarkskonstnären James Meger, med vilken du kan uppleva naturens underverk i ditt hem!

James Megers vargkonst presenteras på en lysande måne
Drömfångaren är gjord för hand och visar upp James Megers hisnande vargkonst, som återges i livfulla färger. Inför norrskenets anlete, låter en grupp vargar sina ylanden strömma ut i natten. Dekorationerna, inklusive handbearbetad pilspets, polerade och fasetterade pärlor, medaljonger, vargtassavtryck samt snören av äkta läder och fjädrarna, är inspirerade av de infödda amerikanernas artefakter. Med en knapptryckning, lyser himlen i konstverket i gröna, blå och lila vågor – precis som norrskenet!

Exklusivt från The Bradford Exchange
Drömfångaren utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för dess höga kvalitet och autenticitet. Låt norrskenet lysa i ditt hem och njut av ett fascinerande vargmotiv. Beställ den inspirerande drömfångaren “Aurora Borealis” helst redan idag!

Du kanske också gillar