Nina Och Hennes Gosekanin

Av konstnären Linda Murray.

  • Verklighetstrogen konstdocka av Linda Murray
  • Hud av lent RealTouch®-vinyl
  • Inklusive en liten tygkanin

Längd: ca 50,8 cm

1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02114-001

Tacka ja till Linda Murrays inbjudan och gläd dig åt en liten utflykt
Föreställ dig en underbart vacker trädgård på landet, omgiven av ett litet trästaket. Längs den södra delen blommar talrika blommor i de fagraste färger. Fjärilar fladdrar från blomma till blomma. Ett färg-glatt välkomnande i denna oas, vars doft bedårar. Vid slutet av en liten stenbelagd stig står en vagga. I den finns en näpen flicka som belåtet och glatt håller sin gosekanin i sina armar.

En verklighetstrogen dockdröm – inspirerad av lantlig stil
”Nina Och Hennes Gosekanin” är den senaste skapelsen av den välrenommerade och över hela världen omtyckta konstnären Linda Murray. Dockan är framställd av naturtrogen RealTouch®-vinyl. Hennes oemotståndliga blå ögon strålar mot dig och ett lycklig leende leker kring hennes söta mun. Ta upp den lilla i dina armar och du kommer genast att bli förälskad i henne! ”Nina” har på sig en silkeslen, av lantstil inspirerad babyklänning. På sina nätta fötter har hon virkade skor. Hennes lilla vän, gosekaninen, är gjord i nostalgisk tradition och anländer med en grön rosett runt halsen. Titta djupt in i lilla ”Ninas” ögon – men gör det nu, så kommer du sedan aldrig att vilja skiljas från henne.

En exklusiv utformning av en sann dockmästarinna
Konstdockan ”Nina Och Hennes Gosekanin” har utformats av Linda Murray, exklusivt för The Ashton-Drake Galleries, och den kan inte erhållas i handeln. Ett äkthetsintyg styrker din älsklings autenticitet. De bedårande små fötterna är inträdda i söta, virkade skor och huden är gjord av autentisk RealTouch®-vinyl.

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.