NASA Rymdfärja - Svävande skulptur

Svävande skulptur som hedrar över 40 år av rymd-historia

  • Innovativ levitations-teknik med elektromagneter
  • C-formad sockel, med uppdragsemblemen för samtliga sex rymdfärjor
  • Detaljrik modell av rymdfärjans orbiter, solida raketboosters och extern tank
  • Integrerade LED-lampor i sockeln lyser upp den roterande rymdfärjan

17,8 x 17,5 cm (B x H)

(nätsladd ingår)

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 365-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
01-36559-701G

Äventyr i världsrymden

En ny era inom rymdresor inleddes den 12 april 1981, när rymdfärjan Columbia, STS-1, gick in i jordens omloppsbana från NASA:s Kennedy Space Center. Amerika och resten av världen hyllade den pionjäranda som Shuttle-programmet skulle innebära under årtionden framöver. Programmet skulle pågå i 30 år, och de sex olika Shuttle-rymdfarkosterna genomförde framgångsrikt 135 uppdrag. Hedra nu resultaten av Shuttle-programmet med denna unika skulptur.

Innovativ teknik – fascinerande modell

Detta spännande samlarobjekt har en mycket detaljrikt modellerad svävande rymdfärja, komplett med Shuttle-orbiter, solid raketförstärkning och extern tank. Den innovativa levitations-tekniken gör att rymdfärjan kan sväva mellan sockeln. Där hålls den på plats av elektromagneter och svävar, roterande på sin egen axel, mitt i luften. Den C-formade basen är utrustad med dolda LED-lampor som stämningsfullt lyser upp den snurrande rymdfärjan. Sockeln är också dekorerad med uppdragsemblemen för de första uppdragen för alla sex rymdfärjor – Enterprise, Columbia, Challenger, Discovery, Atlantis och Endeavour.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Skulpturen utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och autenticiteten. Beställ den svävande skulpturen ”NASA Rymdfärja” helst redan idag!