När Änglar Är Nära — Diamant-örhängen

Diamant-örhängen av förstklassigt sterling-silver med 20 äkta diamanter

  • Filigrant utformade örhängen i fjäderform
  • Handgjorda av sterling-silver
  • Kostbar rodium-plätering
  • Öglor i form av ett hjärta
  • Besatta med tio äkta diamanter vardera
Höjd: 3 cm
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr Av hygieniska skäl i originalförpackningen, endast oanvända 120-dagars återköpsgaranti!

Produktnummer:
526-RSP03.01

Det finns människor som vi aldrig kommer att glömma. De dyrbara minnena av dem bär vi alltid med oss i våra hjärtan. När vi tänker på dem, är det som om de fortfarande skulle gå bredvid oss. Minns nu dina nära och kära med två konstfullt utformade smycken som också symboliserar din egen skyddsängel.

Örhängena, som ger ett filigrant intryck, är gjorda av förstklassigt sterling-silver. Länkdelarna är utformade i form av hjärtan och symboliserar din samhörighet med en älskad medmänniska. De skira fjädrarna kommer varje minut påminna om att din skyddsängel bevarar och beskyddar dig. Örhängena är vardera kostbart besatta med tio äkta diamanter.

Dessa inspirerande diamantörhängen består av ypperligt sterling-silver. De är endast tillgängliga från Bradford Exchange och är inte tillgängliga i handeln. Tillsammans med ett underskönt diktkort (på engelska), en elegant presentationsask och ett äkthetsintyg är örhängena ”När Änglar Är Nära” den perfekta gåvan till dig själv eller en älskad medmänniska.