Mustang-Power – panoramamålning

Mustang-panoramamålning i stort format. Officiellt licensierad

  • Konsttryck av hög kvalitet på aluminiumplatta 
  • Begränsad för hela världen – endast 1 999 exemplar 
  • Varje bild är numrerad för hand på baksidan 
  • Endast från The Bradford Exchange
Storlek: 80 x 34 cm / Med upphängningsanordning
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 365-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
203-FOR07.01

Det måste ha varit en otrolig syn att bevittna introduktionen av den första Ford Mustang år 1964. Fordonsindustrin förändrades för alltid denna dag, eftersom Ford presenterade Mustang med sitt nya koncept av så kallade ”Pony Cars”, som vid den tiden, med USA-mått, var ganska små kupéer och cabrioleter med storvolymiga sex- eller
åttacylindriga motorer. Från den välkända långa, smala motorhuven och de korta bakluckorna till den berömda galopperade häst-logotypen gav Ford världen den ultimativa, högpresterande bilkonstruktionen.

En hyllning till fem decennier av Mustang

Det stiliga kylargallret och den långsträckta motorhuven iscensattes på ett hisnande sätt – följaktligen är det tre oförglömliga Mustang-legender som presenterar sig i det här stora formatet i panorama. Den kraftfulla hyllningen till 1969 Mach I, 1969 Boss 302 och 1967 GT har överförts till en aluminiumplatta, som ett högkvalitativt tryck. Bakgrunden för de hästkraftfyllda racerbilarna är en närbild av ett kylargaller i den typiska Ford-blå färgen. Andra Ford-logor dekorerar det högkvalitativa trycket. Den silkeslent matta skimrande metallramen gör denna unika komposition till ett exceptionellt blickfång i ditt hem!

Exklusivt för The Bradford Exchange

Panoramabilden utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i butiker. Varje exemplar har ett
individuellt utgivningsnummer på baksidan. Upplagan är strikt begränsad till endast 1 999 exemplar. Fira kraften och elegansen hos Ford Mustang och beställ din panoramabild ”Mustang-Power” redan idag!

Du kanske också gillar