Monikas Kittliga Mage

Kittla henne på magen, och hon reagerar som en riktig baby. Förtrollande beröringsaktiverad babydocka av Linda Murray.

  • Med beröringsmekanism
  • Kan placeras på valfritt vis
  • Av verklighetstrogen RealTouch®-vinyl
  • Inklusive högklassig klädsel med bedårande dekorationer
  • Av dock-konstnärinnan Linda Murray

Längd: ca 45,7 cm

2 199,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 733,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02101-001

När du en gång hört detta underbara babyskrattande, kan du aldrig få nog av det.

Med sitt första lilla leende, får hon ditt hjärta att smälta. Nu har hon just upptäckt att du kan locka fram massor av förtrollande babyskratt, när du kittlar henne!

Vi presenterar ”Monikas Kittliga Mage”, den inspirerade kreationen av den prisbelönta dock-konstnärinnan Linda Murray – och en ny touch-aktiverad babydocka som fnittrar, skrattar och av ren och skär förtjusning sparkar med sina små ben, varje gång du kittlar henne!

Dags att kittla! – interaktiv babydocka
Det är bara att se henne i ögonen. Hon formligen ber om att du ska hitta det kittliga stället på hennes lilla mage, och när du hittat det – se upp! Hennes små ben sprattlar, medan hon börjar skratta och fnissa på det ljuvligaste vis. Skratt smittar! Du kommer inte att kunna göra något annat än att skratta med.

Så verklighetstrogen – och som man verkligen kan älska
Denna söta baby av Linda Murray är så otroligt realistiskt utformad, och gjord av babymjuk RealTouch®-hud som återger minsta hudveck på hennes nätta fötter. ”Monikas Kittliga Mage”, som är 46 cm ren glädje – med rörliga armar och ben, vilket gör nöjet ännu större. Du kan också vrida hennes huvud från den ena sidan till den andra… så hon kan hålla utkik efter dig, när hon väntar på att du ska kittla henne igen!

En klädsel lika solig som hennes leende
Denna lilla solstråle anländer färdigt klädd i en gul sparkdräkt som vid kragen, ärmarna och linningen är prydd med en näpen blomsterdesign, samt utsmyckad med små knappar och babyblå kantband. En gul rosett i håret gör henne ännu mer oemotståndlig!

En högst förtjusande docka, som du inte bör missa!
Linda Murrays interaktiva babydockor har blivit otroligt populära bland samlare, varför efterfrågan kan överstiga utbudet. Eftersom vi bara godkänner de bästa materialen och den bästa hantverksmässiga bearbetningen, kan vi endast erbjuda ”Monikas Kittliga Mage” så länge som denna docka kan framställas enligt våra höga krav. När framställningen efter en tid avslutas, så upphör din chans att förvärva dockan. Gå alltså inte miste om detta tillfälle – eller nöjet att få kittla henne! Beställ, för säkerhets skull, ”Monikas Kittliga Mage” redan i dag!

Drivs med tre ”AA”-batterier (medföljer ej).

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.