Mitt Hjärta För Dig

Följ med Leni på hennes första marknad. Den första stora, verklighetstrogna dockan av dock-konstnärinnan Monika Peter-Leicht i populär folkdräktstil.

Storlek: 81 cm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
722-JE015.01

Ett hjärta som gåva till dig
Lilla ”Leni” är jätteglad över veckoslutet. Hennes bästa väninna, Anna, kommer på besök till staden. Tillsammans med mamma ska de för första gången delta vid byns marknad. Avspänt och gemytligt promenerar de fram och tillbaka på marknadsplatsen och njuter av allt liv och rörelse. Överallt får ”Leni” beundrande blickar för sin romantiska Dirndl-klädsel, komplett med förkläde och blus med puffärmar. Vid det stora souvenirståndet köper hon en hjärtsymbol för sina marknadspengar. ”Till Mamma”, står det på hjärtat, med stora bokstäver. Ett underbart ögonblick, som hon kommer att minnas länge.

Av Monika Peter-Leicht, exklusivt för The Ashton-Drake Galleries
Konstdockan av vinyl, ”Mitt Hjärta För Dig”, utges som en exklusiv kreation av konstnärinnan Monika Peter-Leicht, endast från The Ashton-Drake Galleries. ”Lenis” kropp är fullständigt modellerad och tack vare sina 7 leder kan hon placeras i valfri kropps-ställning. Ett för hand numrerat äkthetsintyg följer med dockan hem till dig.

Förvissa dig om att bli ägare till ”Leni” och beställ ”Mitt Hjärta För Dig” redan i dag, för säkerhets skull!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar