Mitt Älskade Sverige

Fosterlandskärlek i sin bästa form: armbandsuret för varje svensk

  • Varje klocka är ett numrerat unikat
  • Med stoppur*, datum- och 24-timmars visning * 
  • *Stoppur med sekund och minutvisning (upp till 20 minuter)
  • Klassiskt armband i äkta läder
  • Robust kvartsurverk i boetten av ädelstål 
  • Kronografen visas upp i en elegant presentask och levereras tillsammans med ett äkthetsintyg
Armband: bredd ca 2,2 cm ­ för ett handledsomfång från ca 17,5 till 22,5 cm / Ø Klockhus ca 4,3 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
576-FAN05.01

”Du Gamla Du Fria” är den första strofen i den svenska nationalsången och Sverige är gammalt. Svea rikes historia går tillbaka till ca år 1000 och den vittnar om vikingatåg och stormaktsvälde! Vårt vackra avlånga land med fjäll och älvar i norr och bördig jordbruksmark i söder, den för Sverige unika allemansrätten, likaså svenskarnas framåtanda, jämlikhet och solidaritet – ja, den ”svenska modellen” är något vi kan vara stolta över. Många berömda svenskar har genom åren väckt beundran och uppmärksamhet inom musik, film, litteratur, formgivning, mode och vetenskap både här hemma och internationellt. Det finns alltså många anledningar att vara stolt över Sverige. Visa din kärlek för ditt hemland med herr-armbandsuret ”Mitt Älskade Sverige”!

Ett mästerstycke inom urmakarkonsten
På den mörktonade urtavlan syns ett guldglänsande, stolt lejon som påminner oss om vårt historiska arv och att blicken riktas in i framtiden. Svenska flaggans färger i 20-minuters kronografen liksom gravyren på baksidan av boetten ”Mitt Älskade Sverige”, visar din kärlek och sammanhörighet med vårt vackra avlånga land. Ett exakt kvartsurverk i ädelstål-boetten hålls på plats med ett elegant armband i äkta läder och en förslutning i ädelstål. Du får hem klockan i en elegant presentask.

Visa att du är stolt över Sverige
Detta herr-armbandsur utkommer exklusivt från The Bradford Exchange. Autenticiteten hos ditt exemplar bekräftas genom ett äkthetsintyg. Beställ ditt exemplar redan idag!