Min Trogna Följeslagare

Hängsmycke med kedja för hundälskare

  •  Kostbar rodium- och silverplätering
  • Målade för hand i färgglad emalj

  • Äkta Swarovski®-kristaller

  • Exklusivt från The Bradford Exchange 

Höjd, hängsmycke: 2,5 cm
Längd, halsband: 45,7 cm
Välj din ras:

Yorkie, Bichon, Chihuahua, Jack Russel, Shih Tzu, Golden Retriever, Rottweiler, Svart Labrador, Mops, Pudel, Westie, Pomeranian, Fransk Bulldog, Corgi, Tysk Schäfer, Dvärg­ Pinscher, Tax, Beagle, Schnauzer,  Gul Labrador, Malteser, Huski, Boxer

 


998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
00-08001-000

Sedan din älskade hund kom hem till dig som liten valp, har den varit din trogna följeslagare. Från att ha varit ett husdjur, har den blivit som en riktig familjemedlem som älskar dig över allt i världen – till månen och tillbaka igen. Fira nu kärleksbandet som förenar dig med din hund, genom ett hängsmycke som är specialgjort för din hundras!

 Hängsmyckena är designade i form av en halvmåne och mästerligt gjorda för hand. På halvmånen skimrar en pavé av äkta Swarovski®-kristaller, medan den ädla silver- och rodiumpläteringen ger upphov till ännu mer glans. Söta och charmiga tronar de i mitten av månen, din över allt annat älskade Yorkshireterrier, tax, mops, Jack russell terrier. Välj helt enkelt din favorit bland 24 olika hundraser! Alla hundar pryds av ett skikt med emalj och är målade för hand. På baksidan står den förfinade ingraveringen ”Jag älskar min (namnet på den valda hundrasen) till månen och tillbaka igen” (på engelska).

 Hängsmyckena utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängliga i handeln. Du erhåller dina smycken i en ädel smyckepåse, inklusive presentask, perfekt både för förvaring och för att skänka som en gåva. Bär din älskade hund helt nära ditt hjärta och beställ ditt hängsmycke ”Min Trogna Följeslagare” helst redan idag!