Min hund är en ängel - hängsmycke

Hängsmycke för hundälskare

  • Kostbar rodium- och silverplätering

  • Målade för hand i färgglad emalj
  • Äkta Swarovski®-kristaller
  • Exklusivt från The Bradford Exchange 
Höjd, hängsmycke: 2,5 cm / Längd, halsband: 45,7 cm
798,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 399,00 kr 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
00-08007-000

Sedan din älskade hund kom till dig som en liten valp har han varit en lojal följeslagare och en riktig ängel. Från att vara ett husdjur har han blivit en riktig familjemedlem som du kommer att älska. Fira nu kärleksbandet som förbinder dig med din hund med en tagg som är skräddarsydd för din hundras!

Det hjärtformade hänget är filigran för hand och försett med en dyrbar silverplätering. Hjärthängarens framsida visar ett bedårande hundporträtt efter eget val, som är emaljerat för hand i verklighetstrogna färger och inbäddat i ett par ängelvingar. Baksidan är graverad med en rörande dikt på engelska. Välj enkelt din favorit bland (Yorkie, Chihuahua, Tax, Dvärgspets, Mops, Schnauzer, Shih Tzu, Tysk schäfer, Bichon, Golden Retriever, Pudel,  Boston Terrier, Gul labrador, Westie, Jack Russell, Shetland, Svart labrador, Beagle, Boxer, Malteser) olika hundraser!

Trailern är exklusiv för The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Du kommer att få ditt smycke i en ädel smyckepåse inklusive en presentförpackning, perfekt för förvaring och bortlämning. Bär din älskling nära ditt hjärta och beställ smyckenhänget du väljer idag!