Min Dotter, Jag Lyckönskar Dig

My Daughter, I Wish You Candleholder

  • En tindrande minnesgåva, för att uttrycka din kärlek som varar för evigt 
  • Över 20 gnistrande konstgjorda juveler, 6 hängande hjärtan och glänsande silveraccenter
  • Komplett med ljushållare, lock, presentask och doftljus!
898,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 449,00 kr Vår 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-30688-001

Kärleksfulla önskningar som varar hela hennes liv som din dotter
Genom åren, har din dotter alltid varit ditt livs ljus. Du tillönskar henne de rikligaste välsignelser som livet kan erbjuda. Hon betyder allt för dig! När ord inte räcker för att säga ”Jag älskar dig”, ge henne ”Min Dotter, Jag Lyckönskar dig”, från den Hjärtevärmande samlingen, en exklusiv Bradford Exchange-utgivning. Denna glimmande minnessak är försedd med en lysande Heirloom Porcelain®-ljusstake (släktklenod-porslin) prydd med sex hängande hjärtan, med ”önskningar” för glädje, kärlek, fred och mer, runt hela den utsökt förfinat utskurna överkanten.

Mer än 20 glimmande, konstgjorda juveler accentuerar de relief-upphöjda blommorna och vinrankorna som brer ut sig runt botten. Utsmyckad med glänsande silveraccenter och ett hjärtevärmande budskap, inkluderar ljushållaren ett härligt doftljus. Den levereras komplett med ett diktkort i en lyxig presentförpackning, för en elegant presentation.

”Min Dotter, Jag Lyckönskar Dig” ljushållare utges i en upplaga som är strikt begränsad till 95 bränndagar, och en betydande efterfrågan förväntas. Så beställ därför nu, utan dröjsmål!