Marcs Första Steg

En beröringsaktiverad dockpojke av konstnärinnan Linda Murray

  • Med rörelsesensor – håll honom i handen, så tar han sina första babysteg
  • Lent RealTouch®-vinyl för en autentisk hudkänsla
  • Med sina 66 cm lika lång som en riktig baby i denna ålder
  • Inklusive förnämlig klädsel med söt dino-applikation
Original-längd 66 cm
2 996,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 4 delbetalningar á 749,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02455-001

Det är en spännande händelse i ett barns och föräldrarnas liv, när en fot för första gången sätts framför den andra. Ena stunden kröp babyn omkring överallt, men plötsligt reste han sig upp och stod på sina näpna fötter – nästan som vuxna gör. Fortfarande behöver emellertid babyn din hjälp, för att kunna gå som ett stort barn. Med ”Marcs Första Steg” presenterar The Ashton-Drake Galleries, för dig, sin första naturtrogna dockpojke som kan gå. Denna unika dock-kreation har skapats av den berömda konstnärinnan Linda Murray.

”Marc” är hela 66 cm lång, som en äkta baby som är knappt elva månader. Hans huvud och armar är gjorda av verklighetstrogen RealTouch®-vinyl och kärleksfullt målade för hand, för att återge varje nyans av hans charmfulla personlighet. Hans späda babyhänder och -fötter har utformats naturtroget och är likaledes handmålade. Marcs ögon tindrar av intresse för omvärlden och han är redan ytterst uppsluppen över att kunna få ta sina första steg tillsammans med dig!

Konstdockan ”Marcs Första Steg” utges nu som världspremiär, exklusivt från The Ashton-Drake Galleries. Gå inte miste om denna dockdröm! Förvissa dig om att bli ägare till Linda Murrays mästerverk ”Marcs Första Steg”, och beställ för säkerhets skull redan i dag!

Drivs med 4 ”AA” batterier (medföljer ej). Denna docka är ingen leksak, utan ett högklassigt samlarobjekt för kvalitetsmedvetna samlare. Varje docka är unik och kan i någon mån skilja sig från den avbildade.

Du kanske också gillar
  1. Katie
    Katie
    1 797,00 kr