Mammas Flicka – Samlardocka

Av konstnärinnan Ping Lau

  • Handgjord och kärleksfullt handmålad i varje detalj

  • Väger lika mycket som en äkta baby
  • RealTouch®-vinyl för ett verklighetstroget utseende

  • Kärleksfullt målad för hand
  • Med exklusiva kläder

Dockans storlek: 40,6 cm

1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr Vår 12-månaders-återköps-garanti

Produktnummer:
03-02966-001

Jag väntade på dig, min lilla älskling
När läkaren sa till dig att du skulle få en flicka, var det som om tiden stod stilla. Ingenting kunde ha gjort dig lyckligare, och från det ögonblicket var din lilla älskling världens mest värdefulla gåva. Och när du äntligen kunde hålla barnet i dina armar för första gången, kände du hur era två hjärtan för alltid förenades med ett osynligt kärleksband. Den ansedda konstnärinnan Ping Lau har skapat denna oemotståndliga baby-flicka, med vilken du ännu en gång kan återuppleva den intensiva samhörigheten mellan dig själv och din lilla ängel. ”Mammas Flicka” är det senaste dockporträttet från Ping Laus imponerande skapande och ett betydelsefullt komplement till det exklusiva utbudet från The Ashton-Drake Galleries.

En liten skatt från topp till tå 
Denna unika dockskatt är gjord för hand. Huden är tillverkad av vår verklighetstrogna Real-Touch®-vinyl, som – likt inget annat material – är lämpligt för att efterlikna len babyhud. Från det handfastsatta mjuka håret, till de små fingrarna och fötterna, vidare till de små benen med babyhull – denna lilla ”ängel” är naturtrogen från topp till tå och även målad in i minsta detalj.

Påkostat hantverksarbete gör denna konstdocka otroligt realistisk
”Mammas Flicka” är kärleksfullt modellerad av konstnärinnan Ping Lau och sedan handgjord, för att få dockan att se så naturlig ut som möjligt. Ansiktet, händerna och fötterna är handfärgade av mästare inom dessa hantverk. Det fina blonda håret och de ljuvliga ögonfransarna är också applicerade för hand. Dockans vikt ger dig den oslagbara känslan av att hålla en livs levande baby i dina armar. Vagga den vackra ängeln i dina armar och du kommer att känna dess autentiska vikt.

Specialgjorda kläder
Ett silverfärgat hjärta kan ses på framsidan av den söta rosa sparkdräkten – där står orden ”Mommy‘s Girl”. En färgmatchande mössa sitter på huvudet. Den magnetiska nappen fullbordar utseendet perfekt och kan dessutom tas ur.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
Denna förtjusande docka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och är inte tillgänglig i handeln. Ett äkthetsintyg garanterar hög kvalitet och autenticitet. Beställ samlardockan ”Mammas Flicka” redan idag, för säkerhets skull!

Denna docka är ingen leksak, utan ett högkvalitativt samlarföremål för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan skilja sig en aning från bilden.


Du kanske också gillar