Madita Och Hennes Nalle

Konstdocka med nallebjörn

  • Av konstnärinnan Mayra Garza
  • Detaljrikt målad för hand
  • Handgjord av mjuk RealTouch®-vinyl
  • Inklusive plysch-teddybjörn UTAN EXTRA KOSTNAD


Originalstorlek: 55,9 cm

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Vår 12-månaders-återköps-garanti
Produktnummer:
03-02917-001

Två oskiljaktiga vänner
Det spelar ingen roll, om lilla ”Madita” går till djurparken med sina föräldrar, shoppar med mamma eller om pappa läser en godnattsaga, när det är dags att lägga sig; hennes över allt annat älskade nalle är alltid vid hennes sida. Inte undra på, att han absolut också måste vara med på det aktuella familjefotot. Inspirerad av bilden av en oskiljaktig vänskap mellan en liten flicka och hennes nallebjörn, har den prisbelönta konstnärinnan Mayra Garza utformat en dockängel exklusivt för The Ashton-Drake Galleries, vilken kommer att förtrolla dig med sin verklighetstrogna framtoning och karisma. Förmågan att behålla alla poser du ställer ”Madita” i, gör henne till den perfekta fotomodellen!

Naturtroget dock-underverk, tack vare förstklassig hantverkskonst
Lilla ”Maditas” hud är helt och hållet gjord av den oöverträffade RealTouch®-vinylen, som så verklighetstroget liknar barnets hud. Den mjuka kroppen av tyg garanterar dig en livfull upplevelse, när du håller den söta älsklingen i dina armar. Handmålningens förfinade penseldrag väcker det söta ansiktet till underbart liv. Kinderna skimrar av livets röda färg, huden är lätt solbränd och ögonbrynen utgör en filigran inramning. ”Madita” har på sig en blå blomsterklänning och en vit kofta ovanpå den. Paret Mary-Jane-skor utgör en framgångsrik fulländning av den specialgjorda klädseln. En vit fluga pryder plysch-teddybjörnen som medföljer UTAN EXTRA KOSTNAD, och som kan fästas vid ”Maditas” handled med ett gummiband. Tack vare den unika Hold that Pose™-teknologin, kan du ställa den brunlockiga raringen precis som du vill. Och om du vill prova något nytt, kommer ”Madita” att behålla varje pose du placerar henne i!

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries 
Denna unika samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett dotterbolag till The Bradford Exchange, och är inte tillgänglig i handeln. Du kommer att få din sötnos inklusive ett äkthetsintyg som garanterar hög kvalitet och autenticitet för din samlardocka. Se med glädje fram emot två oskiljaktiga vänner, som kommer att ta ditt hjärta med storm, och beställ ”Madita Och Hennes Nalle” idag!

Denna docka är inte en leksak, utan ett förstklassigt samlarföremål för kvalitetsmedvetna samlare.
Varje docka är unik och kan variera något från bilden.


Du kanske också gillar
  1. Lea
    Lea
    1 998,00 kr