Lyckliga Lilla Lena

Samlardocka av Linda Murray

  • Väger lika mycket som en riktig baby
  • Specialgjord sparkdräkt, dekorerad med glittrande strass-stenar
  • Reagerar på din varsamma beröring med ett lyckligt skrockande skratt och ”andas”
  • Handgjord av TrueTouch®-silikon, för en verklighetstrogen känsla 
  • Målad för hand

Originalstorlek: ca 45,7 cm lång
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02838-001

Finns det en kostbarare eller värdefullare tid än de lugna stunderna med en lycklig och belåten baby? Kanske är det redan läggdags, eller så har den lilla precis vaknat. Eller så kanske hon bara är överlycklig över att få hållas i famnen av den som älskar henne mest – så till den grad att förtjusta, fnittrande ord tycks bubbla fram direkt från hennes hjärta!

Med ”Lyckliga Lilla Lena” har den internationellt kända och mångfaldigt prisbelönta dock-konstnärinnan Linda Murray utformat en sådan älskling som gör att du känner dig som det viktigaste i hela världen. Det absolut verklighetstrogna utseendet hos originalutförandet kompletteras fulländat med beröringskänslig aktivering. En försiktig smekning räcker, för att ”Lyckliga Lilla Lena” ska skrocka glatt, medan en mekanism höjer och sänker hennes lilla bröst, vilket skapar en känsla av riktig ”andning”!

Verklighetstrogen karisma – enastående vacker!

”Lyckliga Lilla Lena” är detaljrikt och kärleksfullt designad för hand – följaktligen kommer du inte att hitta denna docka i någon butik. Hennes hud är gjord av ytterst verklighetstrogen TrueTouch™-silikon, vilken är intill förväxling lik huden hos en riktig baby. Tack vare det mjuka materialet kan du till och med varsamt trycka på hennes näpna fingrar eller tår. Huden är mycket finkänsligt målad för hand – de rosa kinderna och hudvecken ger intryck av att ”Lyckliga Lilla Lena” kan vakna till liv när som helst. Hennes söta bruna hårstrån ser också otroligt realistiska ut och de har varsamt satts fast för hand, ett strå åt gången. Den späda tygkroppen passar perfekt i dina armar och väger nästan lika mycket som en riktig baby. Men bäst av allt, du kan se hennes bröst höjas och sänkas. Dessutom kommer du att höra ”Lyckliga Lilla Lenas” glada skrockande skratt!

Specialsydd sparkdräkt

Vår lilla raring har på sig en ljusrosa sparkdräkt, som är dekorerad med glittrande strass och två vita satin-rosetter. De fina stråna med handfastsatta lockar hålls på plats av ett matchande pannband, dekorerat med en charmig tygros och ytterligare en strass-sten. ”Lyckliga Lilla Lena” anländer hem till dig med en napp som du kan ta ut.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries

Denna enastående samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett dotterbolag till The Bradford Exchange, och finns inte i handeln. Det bifogade äkthetsintyget garanterar dig hög kvalitet och autenticitet. Låt dig förtrollas av denna interaktiva dockängel och beställ ”Lyckliga Lilla Lena” helst redan idag!

Du kanske också gillar