Luis i Folkdräkt

Den första naturtrogna pojkdockan med bayersk folkdräkt av konstnärinnan Monika Peter-Leicht.

  • Av den populära dockkonstnärinnan Monika Peter-Leicht
  • 7 leder för varierande posering
  • I en tuff bayersk folkdräkt med hatt
  • Hela kroppen är tillverkad i luktfri samlarvinyl
  • Exklusivt The Ashton-Drake Galleries

Storlek: 81 cm

2 996,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 4 delbetalningar á 749,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
722-JE017.01

En pigg kille ser fram emot oktoberfesten
”Luis” är så glad: idag är hans stora dag. ”Luis” bästa kompis ”Leni” kommer på besök. Tillsammans ska de gå på oktoberfesten. Hand i hand flanerar de över festplatsen. ”Luis” tycker att det är så roligt att titta på folkvimlet. Titta bara på hans strålande glada ansikte! Hans leende smittar av sig på alla som möter honom.

Av Monika Peter-Leicht exklusivt för The Ashton-Drake Galleries
”Luis” är The Ashton-Drake Galleries svar på många samlares önskemål efter en verklighetstrogen pojkdocka i folkdräkt. Runtom i Europa har den bayerska folkdräkten med ”dirndl” och ”lederhose” blivit allt populärare. Även inom dockmakarkonsten har detta mode funnit beundrare. ”Luis i Folkdräkt” har skapats av Monika Peter-Leicht exklusivt för The Ashton-Drake Galleries. Han kommer hem till dig med broderade knälånga hängslebyxor i konstläder och en rödrutig skjorta. Pricken över i utgör den käcka filthatten. Med de uppkavlade ärmarna ser ”Luis” verkligen bedårande ut – en pojke med glimten i ögat.

Med 7 leder och som gör honom lätt att placera
”Luis” har tillverkats i luktfri vinyl i samlarkvalitet och är lätt att placera i olika poser tack vare 7 leder. Ett handnumrerat äkthetsintyg följer med dockan. Reservera redan nu ”Lenis” bästa kompis och gläd dig åt konstnärinnan Monika Peter-Leichts senaste mästerverk. Reservera ”Luis i Folkdräkt” redan idag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar