Luftfartens Legend

Mekaniskt armbandsur med originaldel från en Me 109

  • Med original-spantbleckplåtsdel från en Me 109
  • Massiv ädelstålboett
  • Begränsad utgåva – varje ur individuellt numrerat
  • Den genomskinliga urtavlan ger en tydlig inblick i det mekaniska urverket
  • Armband av äkta läder
Ø Klockans boett: ca 4 cm / Läderarmband 2 cm brett, för handledsomkrets: 17–22 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
522-FAN24.01

Med en original-plåtblecksdel från det berömda jaktflygplanet

Det är det mest byggda jaktflygplanet i historien, och silhuetten av Me 109 på urtavlan är fräst ur en original-plåtblecksdel från denna flygstridslegend! För att hedra dess första flygning för 85 år sedan, presenterar The Bradford Exchange, för dig, ett mekaniskt armbandsur, för första gången. Den delvis genomskinliga urtavlan ger dig tydlig insyn i urverkets insida. Inblicken kröns av en guldfärgad lagerkrans. Visarna påminner om originalpilotklockor från andra världskriget. Ditt personliga utgivningsnummer är graverat på baksidan av ädelstålboetten, vilket gör din klocka unik. Det quiltade armbandet av äkta läder och den distinkta kronan fulländar utseendet perfekt.

Me 109

Designarbetet i den Bayerska flygplansfabriken (Bf) började redan 1934. Me 109 gjorde sin jungfruflygning i maj 1935. Den tillhörde en ny generation av lågflygplans-jaktflyg-konstruktion, med en stängd pilotcockpit, infällbart landningsställ och helmetall-konstruktion av vingar och flygplansskrov. De första flygplanen levererades till flygvapnet 1937. Den förblev standard-maskin fram till 1945 och användes också i andra länder. Med över 33 000 byggda exemplar är Me 109 det mest byggda jaktflygplanet i flyghistorien.

Exklusivt och begränsat för hela världen

Denna klocka utges exklusivt av The Bradford Exchange i en begränsad upplaga. Det numrerade äkthetsintyget är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Varje klocka är ett kostbart samlarföremål. Beställ ditt exemplar av ”Luftfartens Legend” redan idag, för säkerhets skull!