Love Elvis™

Handväska

  • Tillverkad av poly twill med kanter i läderimitation
  • Tillräckligt stor för att ha plats med en laptop!
  • En guldfärgad hjärtberlock med orden: ”I ♥ Elvis”

Bredd: 45.7 cm x Höjd: 27.9 cm. Höjd handtag: 22.9 cm.

Den avtagbara axelremmen kan justeras upp till ca 152 cm

Material: 90 % Polyurethan, 5 % Polyester, 5 % Metall

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 90-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-36183-001

Visa din kärlek för Elvis™

Du kommer att förälska dig igen varje gång du tar i den här moderiktiga handväskan med ett drömlikt montage av Elvis™ i retrostil. Och för att krydda med lite extra Elvis™ kärlek, har vi försett väskan med en glittrig guldfärgad hjärtberlock med orden ”I Elvis” och med en röd kristall. 

Väskan stängs med en dragkedja för att hålla alla dina tillhörigheter i säkert förvar. Den praktiska handväskan är dessutom försedd med två stora sidofack på utsidan, ett dragkedjeförsett innerfack och tre ytterligare fack på insidan. Du bär väskan med två handtag och guldfärgade metalldetaljer ger väskan en moderiktig look. Dessutom ingår en justerbar axelrem (längd: 152 cm). Den här väskan är både snygg och praktisk och kommer att ha en stor efterfrågan hos alla Elvis™ fans och hos de som har ett öga för unika modeaccessoarer. Ta med dig Elvis™ vart du går och beställ ditt exemplar av väskan ”I Love Elvis™” redan idag! 

Elvis™ and Elvis Presley™ are trademarks of ABG EPE IP LLC Rights of Publicity and Persona Rights: Elvis Presley Enterprises, LLC © 2021 ABG EPE IP LLC. elvis.com © Bruce Emmett