Louisa

Verklighetstrogen flick-docka i folkdräkt av den populära konstnärinnan Monika Peter-Leicht

• Av den omtyckta konstnärinnan Monika Peter-Leicht
• Sju leder för en mängd olika poser
• Handgjord och handmålad
• I stilig dirndl-klädsel
• Hela kroppen är av luktfri samlarvinyl
• Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries

81 cm
2 996,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 4 delbetalningar á 749,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
722-JE019.01

Äntligen är det dags: Idag får ”Louisa” för första gången gå ensam till festen i byn, tillsammans med sin storebror. Redan har han många gånger lyriskt berättat för henne hur det var när han för första gången fick gå dit själv och hur roligt det var på festen. Hennes mamma har också särskilt för detta tillfälle köpt en stilig dirndl-klänning till henne. Och i morse flätade mamma två underbar två flätor till ”Louisa”. När ”Louisa” promenerar på festplatsen förtrollar hennes utstrålning alla som möter henne.

Med ”Louisa” har The Ashton-Drake Galleries uppfyllt en önskan från många samlare om en verklighetstrogen flicka i folkdräkt. Traditionella folkdräkter blir allt populärare. Även inom dockområdet vinner nu denna excellenta klädstil insteg. ”Louisa” har designats exklusivt för The Ashton-Drake Galleries, av konstnärinnan Monika Peter-Leicht. Dockan levereras hem till dig med en broderad Dirndl-folkdräkt, ett dekorerat förkläde och en bedårande blus. Fulländade blickfång är flätorna med rutiga rosetter. ”Louisa” ser i sin traditionella dräkt verkligen helt fantastisk ut – fullt i klass med sin stilige bror.

”Louisa” är helt och hållet tillverkad av luktfri vinyl i samlarkvalitet och kan ställas valfritt, tack vare de sju lederna. Ett för hand numrerat äkthetsintyg följer med dockan hem till dig. Förvissa dig om att erhålla denna lilla högst förtjusande flicka och gläd dig åt det senaste mästerverket av konstnärinnan Monika Peter-Leicht. Beställ ”Louisa” redan idag, för säkerhets skull!