Ljus Låter Jultiden Stråla

Den upplysta snöglobs-lyktan

  • Handmålad julkrubba-scen

  • Av förstklassigt konstharts
  • Romantiskt snöfall med en knapptryckning
  • Med stämningsfull belysning
  • Inklusive 24-timmars-timer
Storlek: 17 x 7 x 25 cm
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr Vår 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-32921-001

För mer än 2 000 år sedan, strålade hoppets och kärlekens ljus i en krubba nära Betlehem, vars glöd inte har bleknat ännu i denna dag. Sedan dess har miraklet med Jesu födelse inspirerat många konstnärer att skapa storslagna scener som skildrat Kristi födelse i form av krubba-figurer.

Nu kan du göra din jultid ännu mer festlig och lysa upp den med den belysta snöglobs-lyktan ”Ljus Låter Jultiden Stråla”. Inspirerad av de unika mästerverken av Thomas Kinkade, finns inuti en underskön krubba-scen som du kan njuta av. Fackmannamässigt gjorda och påkostat färgade för hand, skildrar figurerna den Heliga Familjen och de tre vise männen, medan en ängel verkar sväva över scenariot. Den praktfulla gruppen kan effektfullt omges av mjukt snöfall, som du kan sätta igång med en knapptryckning. Varm belysning accentuerar interiören och ger konstverket ännu mer festlig glans. Med hjälp av en 24-timmars timer, kan du själv bestämma när lampan ska kopplas på eller stängas av. Designad i form av en traditionell lykta, är detta unika mästerverk ett betagande blickfång.

Ta med dig julens ljus in i ditt hem

Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Låt ditt julfirande stråla i ljuset från den Heliga Familjen och se fram emot en höjdpunkt i ditt hem. Tveka inte, utan beställ din snöglobs-lykta ”Ljus Låter Jultiden Stråla” redan idag, för säkerhets skull!