Ljud av lugn

Trådlös ljudmaskin för sömnhjälp

  • Officiellt licensierat konstverk av Thomas Kinkade
  • Med 24 lugnande toner
  • Inkluderar integrerad belysning
  • Praktisk timerfunktion
  • Endast hos The Bradford Exchange

Höjd: 15,2 cm. Diameter: 12,7 cm

Drivs via en USB-port med uppladdningsbara uppladdningsbara batterier (ingår i leveransen).

1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr 365 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
01-37457-001G

Lugn, ro, avkoppling
Runt en tredjedel av våra liv ägnar vi åt att sova för att förnya våra kroppar och sinnen inför dagens utmaningar. Ljudmaskiner, som utnyttjar principen om „skydd av ljud“, hjälper oss att inte reagera på alla ljud i omgivningen. Nya studier har visat att människor i alla åldrar inte bara kan somna snabbare, utan också sova längre och dra nytta av en förbättrad sömnkvalitet.

The Bradford Exchange presenterar nu denna unika ljudmaskin och nattlampa i ett, som också utstrålar en lugnande visuell aura, eftersom den är dekorerad med ett idylliskt konstverk av Thomas Kinkade!


Njut av fördelarna av en rofylld nattsömn
Ljudmaskinen är dekorerad med ett idylliskt, romantiskt motiv av Thomas Kinkade. Det visar en kustlinje med havets vågor som bryter mot klipporna och en fyr som står på kullen och badas i rödaktigt ljus av kvällssolen. Ljudmaskinen fungerar både som ett lugnande nattljus och som ett redskap för ljudterapi. Den integrerade belysningen lyser upp konstverket från insidan i sex olika färger. De 24 mjuka toner som maskinen kan producera inkluderar vitt brus, bäck, hav, regn, sprakande eld, skog på natten, fläkt och många fler. Volymen kan justeras efter önskemål. Enheten har också en timer som gör att du kan ställa in den på kontinuerlig drift i 30, 60 eller 90 minuter.

Exklusivt hos The Bradford Exchange
Ljudmaskinen är exklusiv för The Bradford Exchange och finns inte tillgänglig i butik. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och äktheten hos varje exemplar. Förbättra kvaliteten på din sömn och beställ din „Ljud av lugn“ ljudmaskin idag!