Lilla Pyret

En verklighetstrogen dockklenod av konstnärinnan Violet Parker

  • Påkostat gjord för hand
  • Av högklassigt RealTouch™-vinyl
Originalstorlek 43 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02599-001

De flesta barn har ett smeknamn som är lika träffande och unikt som barnet självt. Hennes mamma kallade denna solstråle ”Lilla Pyret” redan från första dagen, eftersom hon var så pytteliten. Nu kallar alla henne för det. Den gosiga sovdräkten med den söta lilla valen på bröstet och den matchande lilla mössan med den prickiga rosetten, vilka har skapats särskilt för denna dockbaby, avrundar denna konstdockas förtrollande utstrålning!

”Lilla Pyret” av konstnärinnan Violet Parker kommer rätt och slätt att göra dig överförtjust: Såväl det förtjusande lilla ansiktet som armarna och benen hos denna raring är framställda av det unika materialet RealTouch™- vinyl, som otroligt realistiskt efterliknar barnet hud. Håret har, för hand, satts fast slinga för slinga, så också de charmiga babyögonfransarna, och den söta lilla bebisens glittrande ögon verkar vara fulla av liv.

Denna docka är ingen leksak, utan ett högklassigt samlarobjekt för kvalitetsmedvetna samlare. Varje docka är unik och kan i någon mån skilja sig från den avbildade.