Lilla Mia

Som en riktig nyfödd – ner till minsta lilla hudveck!

Längd 50 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02152-001

Tillverkade av mjuk RealTouch®-vinyl, är huvud, armar, ben, den smånätta magen och ryggen hos lilla Mia imponerande realistiska i minsta detalj. Detta material känns inte bara verklighetstroget, utan det är också perfekt lämpat för att föreviga Linda Murrays mästerliga dock-konst. Slingorna i dockans lena hår och de filigransliknande ögonfransarna har applicerats för hand. Den skira hudfärgen, det rödaktiga skimrandet på de båda kinderna och läpparna är perfekt återgivna, tack vare den professionella handmålningen.

Kroppen under vinylhuden tillåter naturliga rörelser, så du kan lägga hennes små ben över varandra eller så kan du skjuta armarna uppåt. När du lyfter upp ”Lilla Mia”, skakar hon på huvudet framåt, bakåt och åt sidan, precis som en äkta nyfödd. Så hon behöver ditt stöd när du håller henne i dina armar! ”Lilla Mia” är klädd i en näpen, lavendelfärgad liten väst, dekorerad med en vit rosett. Fållarna är täckta med ett vitt spetsmönster. På framsidan är västen öppen, så att du kan beundra hennes söta lilla mage och gulliga navel. Den näpna blöjan är försedd med en tillslutning, för att underlätta på- och avtagning.

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.