Lilla Emmy

En uppseendeväckande premiär i baby-dock-världen!

”Lilla Emmy” är uppfylld av många naturtrogna detaljer... och ändå är hon bara 25 cm lång!

25 cm lång
1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-00785-001

Upplev den förtrollande, verklighetstrogna utstrålningen hos ett spädbarn som får plats i dina händer. ”Lilla Emmy” – den första So Truly Real® baby-dockan i den sannerligen överraskande storleken på bara 25 cm! Denna unika babydocka är den senaste skapelsen av den storartade dock-konstnärinnan Linda Webb och så realistisk att hon verkligen är ett litet ”mirakel”.

”Lilla Emmy” har alla de viktiga egenskaper som kännetecknar en konstdocka från vår världsberömda So Truly Real Edition. Trots sin nätta storlek, är babyns finger- och tånaglar kärleksfullt färgade för hand och samtliga strån av det silkeslena, lockiga babyhåret samt ögonfransarna är nogsamt applicerade för hand. Upptäck gång på gång nya, förtjusande detaljer när du tar ”Emmy” i dina händer. Utanpå hennes lena hud, av verklighetstrogen RealTouch-vinylTM, som otroligt realistiskt efterliknar babyhudens utseende, har ”Emmy” på sig en söt vit sparkdräkt ovanpå den lilla blöjan och en liten rosafärgad, stickad kofta.

Original-dockor av Linda Webb kan betinga astronomiska priser bland samlare. För att göra hennes unika konst tillgänglig för en större kundkrets till ett överkomligt pris, erbjuder The Ashton-Drake Galleries nu konstdockan ”Lilla Emmy” med förtur till utvalda kunder. Bjud hem detta lilla underverk, att bli förälskad i, till dig och beställ för säkerhets skull redan idag!

Du kanske också gillar