Lilla Cowgirl, Carla

Samlardocka av Linda Murray

• Handgjord av mjukt RealTouch®-vinyl
• Kärleksfullt målad för hand
• Med äkthetsintyg

Originalstorlek: 45,7 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02398-001

Yee-haw, verkar lilla Carla glatt ropa till dig. För denna lilla cowgirl-dockflicka är redo att imponera på dig och rida direkt in i ditt hjärta! Den berömda brittiska dock-konstnärinnan Linda Murray har ännu en gång överträffat sig själv och skapat ett unikt mästerverk. Exklusivt för Ashton-Drake Galleries, har hon skapat en charmerande docka-flicka, vars passion för vilda västern är uppenbar redan vid första anblicken. Låt dig förtrollas av denna söta cowgirls västern-charm och beundra de specialgjorda kläd-accessoarerna!

RealTouch®-vinyl garanterar unik samlarkvalitet
”Lilla Cowgirl, Carla” heter denna fascinerande samlardocka av Linda Murray. Huvudet, armarna och benen är gjorda av unikt RealTouch®-vinyl, som så fullständigt naturtroget efterliknar len barn-hud. Med ett brett skratt och sina stora blå ögon strålar hon mot dig. Carlas hår är applicerat för hand och hon är handmålad in i minsta detalj – för att ge ett ännu mer levande uttryck.

Bedårande Västern-klädsel
Utanpå en förtjusande nätt klädsel med rosa tyll-kjol har Carla en liten väst av jeanstyg. Höjdpunkten bland hennes kläder är emellertid den vita cowboy-hatten med ett rosa band och paret västern-stövlar av konstgjord mocka.

Denna samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och är inte tillgänglig i handeln. Ett äkthetsintyg garanterar den höga kvaliteten och äktheten. Visa din kärlek till den omisskännliga country-stilen. Förvärva ditt exemplar av ”Lilla Cowgirl, Carla” och beställ för säkerhets skull redan idag!