Leon Och Hans Lokomotiv

Verklighetstrogen babydocka av konstnärinnan Linda Murray

  • Skapad av dock-konstnärinnan Linda Murray
  • Handgjord av naturtrogen RealTouch®-vinyl
  • Hår applicerat för hand
  • Bedårande klädsel med plysch-lokomotiv, UTAN EXTRA KOSTNAD
  • Kan ställas i valfria poser, tack vare rörliga armar och ben
Original-längd ca 46 cm (utsträckt)
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02466-001

Lille ”Leon” älskar lokomotiv över allt annat och ditt hjärta är hans nästa station! Den internationellt välrenommerade dock-konstnärinnan Linda Murray har skapat denna högst förtjusande pojke, med mycket kärlek till detaljerna. ”Leon” är gjord för hand av mjukt och naturtroget RealTouch®-vinyl. Den konstfärdiga målningen, och det för hand applicerade håret, väcker den lille lokomotiv-föraren till liv på ett fulländat vis. Till detta intryck bidrar även hans rörliga armar och ben, vilket innebär att du får många olika möjligheter att ställa honom i poser som du väljer. ”Leon” är klädd i blå- och vitrandiga snickarbyxor, en matchande skärm-mössa och en rosa halsduk. En charmig lokförar-klädsel, precis som

förr i tiden. Byxorna och mössan dekoreras av en applikation med ett leksaks-tåg som motiv. ”Leons” stora stolthet är dock hans plysch-lok, som givetvis följer med till dig UTAN EXTRA KOSTNAD. Denna söta dockpojke utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och kan inte förvärvas i handeln. Upptäck hans smittande leende och le du med. Beställ ”Leon Och Hans Lokomotiv” redan i dag, för att vara på den säkra sidan!

Denna docka är ingen leksak, utan ett högklassigt samlarobjekt för kvalitetsmedvetna samlare. Varje docka är unik och kan i någon mån skilja sig från den avbildade.