Legendariska Tant Ju

Personligt utformat ölkrus av glaserat stengods, som hyllning till en stor legend. Med Junkers Ju 52-skulptur av zinkgods.

Ange önskade namn i de nedanstående fälten. Var uppmärksam på rätt stavning och att ENDAST den första bokstaven i namnet skrivs med stor bokstav.

OBS: Dina uppgifter (max. 10 tecken) graveras in på produkten. Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *.
Volym: 0,7 liter / Storlek: ca 17,5 x 18,5 x 12,5 cm
1 398,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 699,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personalise it

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr
Produktnummer:
422-XIA03.01P

Det fylliga, brummande ljudet från de tre stjärnmotorerna tillkännager dess ankomst. Sedan framträder den – nästan stående – på himlen: den legendariska Junkers Ju 52!

Med sin modesta marschfart på bara 180 km i timmen, och sin låga flyghöjd, erbjudar detta enastående flygplan en unik flygupplevelse. Skåla nu för att den gamla damen, med hud av korrugerad plåt, fortsätter att länge ge ifrån sig sitt klangfulla motorljud – med det första, personligt utformade ölkruset för alla beundrare av ”Tant Ju”, som hon kallats i folkmun.

Detta ölkrus är dekorerat med det majestätiska motivet av ”Tant Ju”, framför ett hisnande alp-panorama. På locket till det för hand gjorda kruset av glaserat stengods tronar en skalenlig zinkgodsmodell.

Men det som verkligen gör detta ölkrus till något mycket utöver det vanliga är följande: På sockeln återfinns, enligt din önskan, ett namn som du valt!