Legendariska Kraftpaket - Välkomstskylt

Personlig välkomstskylt för inomhusbruk

  • Handgjord välkomstskylt av äkta trä
  • Dynamiskt Ford-Muscle-Car-motiv
  • Personlig utformning med ett valfritt namn

OBS: Dina uppgifter (max. 18 tecken) graveras in på produkten. Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *.

Storlek: 25,5 x 35 x 1,5 cm (B x H x D)
1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Maximalt antal tecken: 18

Produktnummer:
276-PUR04.01P

Alla som någonsin har suttit bakom ratten på en äkta Mustang eller en annan Ford Muscle-bil är väl medvetna om tjuskraften som kännetecknar dessa hästkraft-späckade kraftkarlar. När du trampar på gaspedalen och hör motorns mullrande ljud, då känner du hela råstyrkan under huven; en kraft som bara väntar på att släppas loss. Visa nu din entusiasm för Fords excellenta hästkrafts-racerbilar, med en unik välkomstskylt för ditt hem!

Dynamiskt Ford-Muscle-Car-motiv

Denna unika välkomstskylt är gjord för hand, av äkta trä. Medan den blå, karaktäristiska Ford-logotypen lyser i bakgrunden, återges längst fram tre berömda Ford GT i ett dynamiskt fullfärgsmotiv. Med Ford Mustang, Ford Falcon och Ford Cobra har tre klassiker valts ut bland Ford Muscle Cars. Personligt utformad, med ett namn du valt Det speciella med denna skylt är dock att den pryds av ett namn du själv valt. Så denna välkomstskylt kommer antingen att bli en äkta personlig välkomsthälsning i ditt hem, eller en underbar present till en hästkrafts-förtjust vän! Oavsett om den är uppsatt vid ingången, inne i trapphuset eller i hobbyrummet; denna kraftfulla välkomstskylt kommer säkert att dra till sig beundrande blickar.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Denna träskylt utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Inklusive upphängningsanordning. Upplev fascinationen hos äkta Ford-Muscle-Car-kraft. Beställ din välkomstskylt ”Legendariska Kraftpaket” redan idag!