Laura Och Hennes Blommiga Lilla Björn

Konstdocka med nallebjörn

  • Designad av dockkonstnärinnan Ping Lau
  • Med bomullsnalle UTAN EXTRA KOSTNAD
  • Handgjord av RealTouch®-vinyl
  • Naturtrogen vikt
  • Handapplicerat hår
  • Med söta kläder
Original-längd: ca 45,7 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr 12-månaders-återköps-garanti
Produktnummer:
03-02697-001

Det finns tider i ett barns liv, när det varmt älskade gosedjuret är barnets bästa vän – oavsett om det är en björn, ett får eller en kanin. Ve och fasa, om föräldrarna någon gång skulle glömma ta med den bästa vännen, för då hörs ett högt och hjärtskärande skrik. Men när den lilla älsklingen håller sitt gosedjur i armarna, då är denna raring det lyckligaste barnet på jorden. Den prisbelönta dock-konstnärinnan Ping Lau har inspirerats av denna bild. Hennes oöverträffade konstfärdighet, med gudabenådad talang för att trolla fram verklighetstrogna känslor i de små dockansiktena, är något som tilltalar hjärtat och ögat lika mycket. ”Laura Och Hennes Blommiga Lilla Björn” är det senaste dockporträttet i Ping Lus imponerande skapande och ett viktigt tillägg till The Ashton-Drake Galleries exklusiva sortiment.

Verklighetstrogen in i minsta detalj!

Denna unika dock-klenod är gjord för hand, med påkostat arbete. Huvud, armar och ben består av vårt naturtrogna RealTouch®-vinyl. Detta material är idealiskt lämpat för att verklighetstroget efterlikna len babyhud. Den oslagbara känslan av att nästan hålla ett riktigt litet barn i armarna, blir ännu mer påtaglig tack vare den mjuka kroppen och den realistiska vikten. Från den söta lilla uppnäsan, vidare över de rosiga kinderna, till håret som är fastsatt för hand – allt hos ”Laura” är naturtroget gestaltat och målat in i minsta detalj. Förälska dig vid den första anblicken av de djupblå ögonen. Lyft upp gullungen och håll henne i din famn. Sedan vill du säkert aldrig lämna ifrån dig ”Laura Och Hennes Blommiga Lilla Björn”.

Med förtrollande kläder

Den lilla älsklingen håller en himmelsblå bomullsbjörn med blom-mönster i sina armar och hon kan ställas i en rad olika poser, tillsammans med sin bästa vän. En ljuvlig rosa och vit klädsel samt hårbandet med satinrosett avrundar perfekt utseendet hos lilla ”Laura”.

En exklusiv dockdröm

Detta unika dock-konstverk utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett varumärke inom The Bradford Exchange, och är inte tillgängligt i handeln. Ett äkthetsintyg styrker ditt exemplars autenticitet. Förvissa dig helst redan idag om att bli ägare till ”Laura Och Hennes Blommiga Lilla Björn”!