Hemtrevliga Kattungar

Den skojiga förvaringsburk-uppsättningen med kattmotiven av Jürgen Scholz

  • Av förstklassig keramik
  • Med roliga kattskulpturer på locket
  • Målade för hand
  • Med silikon-tätning för betryggande förvaringsom håller innehållet fräscht
  • Utan extra kostnad 10 olika klistermärken för märkning av innehållet
Storlek: 25.4 cm höjd

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

798,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-24176

Om du har katter hemma, vet du att de små sammetstassade gynnarna kan göra det bekvämt för sig överallt. Företrädesvis i köket, där det alltid  finns något att upptäcka och de kan andas in de allra  finaste dofter genom näsan. Ingen levandegör lekfulla kattungar så charmigt som den populära konstnären Jürgen Scholz. Inte undra på att de uppsluppna varelserna redan har dråsat in i hjärtat hos många kattvänner. De små kissarna inbjuder dig nu till en sammankomst i köket – med ett set förvaringsburkar, vilket är mer än ett praktiskt hjälpmedel i köket. De livliga kattbarnen sprider trivsel och gör varje kök till ett litet kattparadis.

 

Behållarna är alla gjorda i form av nostalgiska mjölk-kannor och briljerar med högst förtjusande katt-skulpturer som pryder locken. De är gjorda av högklassig keramik och som höjdpunkter dekorerade med de mest omtyckta kattmotiven av Jürgen Scholz. En praktisk, silikonhäftande tätning håller din mat fräsch och 10 klisteretiketter för märkning av innehållet gör att du alltid hittar vad du letar efter. Beställ nu förvaringsburkkollektionen ”Hemtrevliga Kattungar”, med bara en order. Förvissa dig därmed om att erhålla praktiska och vackra tillbehör som är ett måste i varje kök. Du kommer att få hem burkarna automatiskt, eftersom de skickas med jämna mellanrum. Denna samling är begränsad till bara 95 bränndagar; enbart av denna anledning är en snabb beställning absolut nödvändig.

Du kanske också gillar