Kristi Glansfulla Födelse

Enastående krubb-figur-samling

  • Inspirerad av Peter Carl Fabergés guldsmedskonst
  • Handgjord med över 100 för hand fastsatta Swarovski®-kristaller
  • Förtrollande detaljrika figurer
  • Ser ut som det finaste porslin, tack vare den juvel-liknande glasyren
  • Guld- och silverfärgade accenter
Figurernas storlek: 12,7 – 19,1 cm

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

599,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
14-01684

År 1885 gav tsar Alexander III av Ryssland juveleraren Peter Carl Fabergé i uppdrag att skapa ett påskägg, som tsaren skulle ge som gåva till sin fru. Resultatet var ett smärre mirakel inom guldsmedskonsten, med storslagen design, exceptionell utsmyckning och dekorerat med otaliga, kostbara ädelstenar. Fabergé-ägget var fött! Inspirerad av detta berömda smycke, har en unik krubb-figur-samling uppkommit, med samma utstrålning som en äkta Fabergé. Fyllda av stolthet, presenterar The Bradford Exchange, för dig, ”Kristi Glansfulla Födelse”!

Tidlös elegans – mästerlig hantverkskonst
Varje enskild figur i denna julinspirerade figur-samling är mästerligt framställd för hand av konstnärskonstharts. Den extravaganta och utsirade stilen hos ett Fabergé-ägg har efterbildats perfekt. De kraftfulla, juvel-liknande färgerna har, för hand, överförts till figurerna med flera glasyrer. Därmed har de fått det silkeslena skimret hos äkta porslin. Mer än 100 för hand applicerade Swarovski®-kristaller pryder figurerna. Guld- och silverfärgade höjdpunkter bidrar med ytterligare glansnummer, så att varje figur utstrålar praktfull härlighet.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Figur-samlingen ”Kristi Glansfulla Födelse” utges endast av The Bradford Exchange och kan inte erhållas i handeln. Börja din unika samling med den första utgåvan ”Maria Och Jesus-barnet”, smyckat med 30 gnistrande Swarovski®-kristaller. Flera praktfulla figurer väntar på dig. Unna dig och dina nära och kära ett verkligt magnifikt julfirande och beställ ”Kristi Glansfulla Födelse”, för säkerhets skull redan i dag!

Du kanske också gillar