Kim & Komet

Ett drömmande par

  • Handgjord och handmålad
  • Tillverkad av mjuk RealTouch®-vinyl
  • Väger lika mycket som en riktig baby

Längd: 40,6 cm

1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr Med 12-månaders-återköps-garanti

Produktnummer:
03-03036-001

Två oskiljaktiga lek-kamrater på äventyrsjakt
Från ögonblicket som lilla Kim fick sin plysch-enhörning Komet, var de två oskiljaktiga. Nu föredrar Kim att rida på ryggen av Komet, genom otaliga fantasivärldar, för att uppleva spännande äventyr eller annars bara sova lugnt på sin älskade enhörning. Den välrenommerade dock-konstnärinnan Violet Parker inspirerades av denna bild och designade med sin senaste skapelse porträttet av en liten flicka och hennes älsklings-gosedjur.

Naturtrogen och detaljrikt utformad
Handgjord av den unika RealTouch®-vinylen, känns ”Kims” hud underbart verklighetstrogen och doftar av färskt babypuder. Andra detaljer är den fina handfärgningen, det handfastsatta håret och den realistiska vikten. Ensemblen avrundas av special-gjord sparkdräkt och ett matchande pannband. Höjdpunkten är dock utan tvekan ”Komet”, den stora plysch-enhörningen – naturligtvis medföljer den till dig UTAN EXTRA KOSTNAD.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
Denna samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget garanterar hög kvalitet och autenticitet. Upplev dagligen nya äventyr med dina två raringar och beställ ”Kim och Komet” omgående!

Denna docka är ingen leksak, utan en högkvalitativ konstdocka för vuxna samlare.
Varje docka är unik och kan skilja sig något från bilden.