Fnittrande Fia

Interaktiv babydocka

  • Handgjord av RealTouch®-vinyl
  • Med berörings-aktivering
  • Med naturtrogen vikt och för hand applicerat hår
  • Specialgjorda kläder
Originalstorlek: ca 56 cm
1 899,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 633,00 kr 12-månaders-återköps-garanti
Produktnummer:
03-02709-001

Lilla ”Fia” tittar stormförtjust på dig och väntar på att du ska ta upp henne i din famn. Och så fort du ytterst varsamt smeker hennes kind, börjar det lilla flickebarnet fnissa så härligt. Hennes skratt är så gladlynt och medryckande, att du också börjar fnittra på nolltid!

Den ansedda dock-konstnärinnan Sherry Rawn har, med gulliga ”Fia”, designat en babydocka som inte bara är ett unikt samlarföremål, utan som dessutom kan skratta tillsammans med dig.

Ljuvliga ”Fia” är handgjord av den unika Real Touch®-vinylen. Detta material lämpar sig fulländat för att efterlikna mjuk babyhud på ett realistiskt sätt. Vagga den undersköna ängeln i dina armar, så kommer du att känna hennes verklighetstrogna vikt. Det lena håret är fastsatt för hand. En försiktig smekning på ”Fias” kinder räcker, för att denna lilla flicka ska börja fnissa uppsluppet.

”Fias” specialsydda klädsel inkluderar hennes långärmade rosa klänning, leggings av konstgjord denim, ett par rosa små skor och det färgmatchande pannbandet med en tygblomma.

Dockan utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget garanterar hög kvalitet och autenticitet. Se med glädje fram emot många timmar där du skrattar tillsammans med ”Fia”. Beställ ditt eget exemplar av ”Fnittrande Fia” idag!

Du kanske också gillar