Kattungemånen (tysk gravyr)

Hängsmycke med kattungemotiv av Kayomi Harai

  • Besatt med en äkta diamant
  • Med kattungemotiv av Kayomi Harai
  • Rodiumpläterat filigransarbete
  • Med Swarovski®-kristaller
  • Inklusive ljuseffekt i mörker

* För att halvmånen ska lysa, måste medaljongen först hållas under en stark ljuskälla.

Bredd, hängsmycke: 2,7 cm / Längd, halskedja: 45,7 cm
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr Vår 120-dagars-återköps-garanti,,

Produktnummer:
522-DIA05.01

Inspirerat av charmen hos söta kattungar
Månen står högt på himlen och kastar sitt skimrande silverljus över förortsbosättningarnas trädgårdar nere på marken. Efter en sommardag full av ystert ståhej och jakt på fjärilar slumrar två kattungar, likt änglar, ömt tryckta mot varandra i sin korg. Den ansedda konstnärinnan Kayomi Harai gör oss om och om igen glada med sina underbart charmiga kattmotiv som fyller våra hjärtan med så mycket glädje. Ha snart på dig ett unikt smycke, där den glittrande månens skönhet och två söta kattungar kommer till sin rätt på ett magiskt vis!

Ädelt smycke med konstmotiv
Det färgrika porträttet med två kattungar, av Kayomi Harai, inramas av en halvmåne, vars yta är försedd med ett rodiumpläterat filigransarbete. Filigransarbetet är besatt med äkta Swarovski®-kristaller och i mörkret börjar halvmånen undertill skimra en aning blåaktig. En äkta diamant har applicerats för hand på halsbandets anslutningsögla. På baksidan av hängsmycket finns den utsökta graveringen (på tyska): ”Inte alla änglar har vingar!”

Exklusivt för The Bradford Exchange
Hängsmycket utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Pryd dig med ett unikt smycke – fascinerande vackert både dag och natt – och beställ ditt exemplar av hängsmycket ”Kattungemånen”, helst redan idag!