Den första konstdockan från Ashton-Drake Galleries, vilken reagerar på din beröring. Exklusivt skapad av konstnärinnan Waltraud Hanl

  • Av verklighetstrogen RealTouch®-vinyl
  • Håll henne i handen, så fnittrar eller gråter hon
  • Långsamt stängs hennes ögon, när du lägger ner henne
  • Med charmiga tillbehör
Originalstorlek: ca 56 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 12-månaders-återköps-garanti

Produktnummer:
03-01241-001

Den unika konstdockan "Katie" framkallar minnen av lyckan som föräldrar samt mor- och farföräldrar upplever med sina raringar. När ditt eget barn eller barnbarn svarar på våra smekningar, fyller det oss med en känsla av lycka, som knappast kan jämföras med något annat. För första gången förmedlas denna upplevelse av en ”So Truly-Real” docka av högsta kvalitet – nästan lika realistiskt som i levande livet.

Premiär: Den första interaktiva konstdockan "Katie" är den första ”So-Truly-Real” dockan som fnittrar, gråter och till och med säger ”Jag älskar dig”, beroende på hur och var den berörs. Och alltsammans med en typisk babyröst som får ditt hjärta att slå några extra slag. Och när du lägger ner Katie, blir hon trött och sluter sakta sina små ögon och somnar. Hon är den första interaktiva konstdocka som skapats för Ashton-Drake Galleries – ett mästerverk av dock-konstnärinnan Waltraud Hanl.

Du kanske också gillar