Kärlekens Gåva

Välkomna denna söta skapelse! Av konstnärinnan Marita Winters. Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries.

  • Av ypperlig RealTouch®-vinyl
  • Väger som en riktig baby
  • Inklusive gosig snuttefilt och hårband
Längd: 30,5 cm
1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-01864-001

Några värdefulla unika ögonblick, fångade för all framtid
Över en sovande, nyfödd baby svävar en unik, bedårande känsla som fängslar och trollbinder oss. Detta såväl fridfulla som magiska ögonblick har konstnärinnan Marita Winters nu, med total perfektion, förevigat för dig med sin nyaste dockskapelse.

Hon är underbart vacker och känns precis som en riktig Baby
Till skillnad från en rörlig konstdocka, är babydockan ”Kärlekens Gåva” återgiven som en helkropps-skulptur, förevigad i en bedårande sovställning. Dockan är helt och hållet framställd av vår exklusiva RealTouch®-vinyl, som fulländat efterliknar den mjuka babyhuden. Detta material är utmärkt lämpat för att minutiöst återge även de minsta detaljer. På så vis kan du njuta av en förstklassig konstdocka som inte bara ser ut som en riktig baby, utan även känns just som en sådan!

Inklusive mjuk babyfilt
Så att den lilla babyn även ska få ligga behagligt, åtföljs dockan ”Kärlekens Gåva” av en ljuvlig, rosafärgad babyfilt. Även det söta hårbandet, som sträcker sig runt det lilla huvudet, medföljer i leveransen.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
Med babydockan ”Kärlekens Gåva” kan vi erbjuda dig ett mästerverk av konstnärinnan Marita Winters, som endast kan erhållas exklusivt från Ashton-Drake. Omfamna snart detta lilla liv, genom att – för säkerhets skull redan i dag – beställa denna exklusiva dockpremiär.


Du kanske också gillar