Jürgen Scholz Gold-Edition Julgranskulor-kollektion

Julgranskulor med kattunge-motiv av Jürgen Scholz

  • Varje utgåva innehåller en uppsättning med fyra munblåsta julgranskulor
  • Dekorerade med unika kattunge-motiv av Jürgen Scholz
  • Integrerade mini-LED-lampor – varje kula kan belysas individuellt
  • Med specialgjord samlarbox och handnumrerat äkthetsintyg
  • Exklusivt hos The Bradford Exchange

Storlek: ca 10-12,7 cm höga 

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

699,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
422-TAI01

Små kattungar letar alltid efter något att leka med eller en varm plats att sova på. Julen är en av de mest frestande årstiderna vad gäller dessa favoritsysselsättningar för kattungar; eftersom det då glimmar och glittrar överallt, medan hängande julgranskulor och öppnade paket inbjuder till mysigt gosande. Åtminstone är det så i fantasierna från konstnären Jürgen Scholz, som låter sina roliga kattungar uppleva nya juläventyr om och om igen. Nu presenterar The Bradford Exchange verkligt stolt den första kollektionen julgranskulor dekorerade med kattkonst av Jürgen Scholz!

 

Mästerligt glashantverk och målningar av Jürgen Scholz

Varje uppsättning av denna unika julgranskulor-kollektion, i begränsad upplaga, består av fyra konstnärligt munblåsta glasprydnader i den klassiska droppformen. Glaskulorna är designade i de festliga julfärgerna rött, blått, grönt och guld. De är dekorerade för hand med prydnads-stenar, glittrande stjärnor och tassavtryck. Glansnumret på varje kula är ett förtrollande original-kattungemotiv av Jürgen Scholz som personligen godkänt denna samling. Mini-LED-lampor är integrerade i de guldfärgade förslutningarna på varje prydnad vilka, med en knapptryckning, belyser kulan inifrån och ut.

 

Exklusivt från The Bradford Exchange

Samlingen med julgranskulor, ”Jürgen Scholz Gold-Edition”, utges exklusivt av Bradford Exchange, i en strikt begränsad upplaga – 120 tillverkningsdagar – och finns inte i butiker. Låt din julgran stråla i en magisk högtidsglöd och börja din samling med set 1 ”Högtids-fröjder”, helst redan idag!

 

Set 1 ”Högtids-fröjder”
Set 2 ”Härliga Helgdagar”

Drivs med 3 ”LR44” batterier.

Du kanske också gillar