Julklockornas Ängel – Konstnärsdocka

Musikspelande Änglaskulptur

  • Modellerad av handmålat konstharts
  • Elegant ensemble av förstklassig chiffong och med paljettbesatt organza
  • Änglavingar av konstfjädrar
  • LED-belysning integrerad i klänningen
  • Spelar melodin ”Carol of the Bells”

Längd: 61 cm

Drivs med 3 AA-batterier (ingår ej)

2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 365-DAGARS- återköps-garanti

Produktnummer:
03-03146-001

Det är jul och alla ser fram emot julklappsutdelningen. Ett ljud fyller luften – det är det spröda klingandet av välsignade små klockor. Melodin trollar fram ett småleende på allas läppar, eftersom den tillkännager närvaron av Jesusbarnet. Varje år glider hon in i sin glittrande silverklänning och skänker oss ett firande fullt av glädje och kärlek. The Ashton-Drake Galleries ger dig nu en unik vision av julängeln som väcks till ett fantastiskt liv hemma hos dig.

Högklassig hantverkskonst
Denna undersköna ängladocka är helt och hållet modellerad för hand av konstharts och därefter filigrant handmålad. Klädseln består av utsökt chiffong och silverliknande organza, besatt med paljetter. Ängeln har på sig en liten silverfärgad bolero-jacka med konstpäls på ärmslut och krage. Vingarna är modellerade med skimrande konstfjädrar, och från ena handen dinglar två silverfärgade små klockor som ringer och som är sammanbundna med en skimrande rosett. LED-lampor är integrerade i den lyxiga kjolen som omges av stämningsfullt ljus. Med en knapptryckning, klingar melodin ”Carol of the Bells”.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries
Denna unika samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett dotterbolag till The Bradford Exchange, och är inte tillgänglig i butiker. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och autenticiteten för varje exemplar. Njut av en unik juldekoration i ditt hem, vilken även kommer att glädja framtida generationer. Tveka inte, utan beställ din ”Julklockornas Ängel” helst redan idag!

Denna docka är inte en leksak, utan en högkvalitativ konstdocka för vuxna samlare.
Varje docka är unik och kan i någon mån skilja sig från bilden.

Du kanske också gillar