Julens Ljud - Kollektion

Den första upplysta julbyn med musik av Thomas Kinkade!

  • Officiellt licensierad
  • Omsorgsfullt handmodellerad och handmålad
  • Varje hus är varmt upplyst av långvariga LED-lampor och spelar olika klassiska julsånger
  • Exklusivt hos The Bradford Exchange

Byggnadernas storlek: Upp till 10,7 cm x 12,7 cm (H x B)
Figurernas höjd: Upp till 4,74 cm

Pris per leverans

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

798,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
14-02166

Festlig belysning för ditt hem!
Att fira gamla traditioner är något vi alla ser fram emot under julsäsongen. Det är den tid på året då hemlagade delikatesser doftar och tillsammans med familj och vänner firas kärlekens högtid med ljus och musik. Och ingen konstnär uttrycker glädjen över denna festliga tid på året bättre än Ljusets Mästare™. Ta med ljusets magi och vackra julmelodier in i ditt hem nu med Thomas Kinkades julmusik-by-samling, ”Julens Ljud”, som endast finns hos The Bradford Exchange.

Livfullt skulpterad julby med ljus och musik
Denna unika, helt skulpterade kollektion fångar den nostalgiska julglädjen, inspirerad av Thomas Kinkades idylliska konst. De individuellt handgjorda, handmålade skulpturerna och figurerna är utformade med stor omsorg. Varje hus är varmt upplyst av långvariga LED-lampor och spelar populära julsånger som ”Deck The Halls”, ”Bjällerklang” och mycket mer!

Fira den vita årstiden med ”Ljusets Mästare ™”
Börja din samling med ”Tomten På Taket”, som innehåller ett detaljerat återgett och upplyst hus – komplett med tomten och hans släde fylld med julklappar på taket. Ren julstämning utstrålas av de enskilda livfullt formade figurerna av den lyckliga familjen i förgrunden. Efterföljande utgåvor med musik – inklusive ytterligare figurer som ger liv åt byn – kommer ungefär var tredje till fjärde vecka. Som nummer två kommer huset ”Bjällerklang” och figuren ”På Den Hästdragna Släden”.