Julens Ängel – Änglafigur

En ängel kommer till dig på julafton

  • Handgjord av konstharts, handmålad
  • Kappa med dekor av konstpäls och vingar av äkta fjädrar
  • Kjol i tyll och lykta försedd med med små LED-lampor
  • Spelar melodin ”Stilla natt”
  • Inklusive äkthetsintyg

Höjd: 30,5 cm

Drivs med 3 ”AA”-batterier (medföljer ej)

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 365 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
01-28829-001

På den heliga natten flyger en ängel till dig...
Under julen, denna speciella tid på året, stiger änglar ner från himlen och skänker oss rikliga gåvor, och deras himmelska melodier fyller våra hjärtan med stor glädje. Du kan också njuta av en sådan underskön budbärare från himlen – mästerligt utformad och redo att bli den nya höjdpunkten i dina högtidsdekorationer!

Högklassigt hantverk förenat i en filigran julängel
Denna charmiga, blonda änglafigur är mästerligt handskulpterad av konstharts. Den utsökta handmålningen får ögonen att lysa himmelsblått och ger det filigranmodellerade ansiktet ett fint rosa och livfullt skimmer. Den röda kardinalen på vänster hand är inte bara en underbar färgkontrast, utan också den livfulla symbolen för en himmelsk budbärare.

Specialgjord dräkt för en unik jul-look
Under den transparenta tyllklänningen döljer sig ett nätverk av små LED-lampor som ger ett himmelskt skimmer, medan den gyllene lyktan ger ännu mer ljus. Den vita kappan är kantad med konstpäls som är lika mjuk som änglavingarna av äkta fjädrar. Med en knapptryckning hörs den inspirerande melodin ”Stilla natt” – den perfekta höjdpunkten för varje jul!

Exklusiv från The Bradford Exchange
Änglafiguren utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte tillgänglig i butik. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och autenticiteten för varje figur. Denna undersköna ängel kan inte bara bli mittpunkten i dina högtidsdekorationer, utan är också en underbar inspiration som förebådar Frälsarens födelse. Tveka inte, utan beställ det unika samlarobjektet med ljus och musik, ”Julens Ängel”, redan idag!