Jag Döper Dig Till Melissa

Naturtrogen samlardocka av RealTouch®-vinyl

  • Detaljrikt handmålad
  • Hand-applicerat lockigt hår
  • Skräddarsydd dop-klädsel-ensemble i sex delar med spets
  • Med över 1 100 konstpärlor
45,7 cm
1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02532-001

Hennes kärleksfulla föräldrar håller lilla ”Melissa” i sina armar, redo att döpa in henne i Guds gemenskap, för det är Han som har gett dem denna ängel. Familjen och vännerna har samlats här i kyrkan för att höra de stolta föräldrarnas löfte om att alltid fostra sin dotter enligt Guds ord. Och medan pastorn fullbordar dopet, är föräldrarnas hjärtan fyllda av tacksamhet för detta unga liv som har välsignat deras egen tillvaro så rikligt. Idag är du inbjuden att delta vid denna inspirerande och förtröstansfulla
ceremoni, tillsammans med lilla ”Melissa”. Fira det heliga dopet med denna otroligt söta docka, som endast är tillgänglig från The Ashton-Drake Galleries.

Lilla ”Melissa” är gjord för hand av mjuk RealTouch®-vinyl. Detta material efterliknar den lena babyhuden otroligt realistisk, ända till de pyttesmå fingrarna och tårna. Den detaljrika handmålningen och den verklighetstrogna vikten hos den lilla kroppen framkallar intrycket av en riktig bebis. Det fina, lockiga, mörka håret är fastsatt för hand och även de ljuvliga ögonfransarna har varsamt applicerats för hand.

På grund av det festliga tillfället, är lilla ”Melissa” klädd i en praktfull sex-delad dop-klädsel-ensemble. Den specialgjorda vita satinklänningen, de små babyskorna och det vita hårbandet är rikligt dekorerade med fin spets, glittrande paljetter och glänsande konstpärlor. Hårbandet är därtill krönt av några mjuka fjädrar. På handleden har ”Melissa” ett armband av konstpärlor, där en liten silverfärgad kors-amulett dinglar. Sammanlagt mer än 1 100 konstpärlor förskönar den omsorgsfullt och påkostat utformade dop-klädsel-ensemblen!

Denna samlardocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och är inte tillgänglig i handeln. Låt denna strålande ängel erövra en plats ditt hjärta och beställ ditt exemplar av ”Jag Döper Dig Till Melissa” helst redan idag, för säkerhets skull!