Jag Älskar Dig För Evigt

Personligt armband i Bolo-stil


  • Utan extra kostnad anpassat med ett namn som du väljer
  • Gjort för hand
  • Kostbart silverpläterat och guldpläterat
  • Med äkta Swarovski-kristaller
  • Inklusive äkthetsintyg

Justerbar längd

Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personlig gravyr

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr
Produktnummer:
01-27594-001P

Varje ögonblick du tillbringar med din dotter är värdefullt. Varenda dag med henne är så unik, eftersom du då skapar ytterligare ett vackert minne som du kommer att behålla i ditt hjärta för alltid. Och du vet att, oavsett vart livet än tar er, kommer du och din dotter att behålla er samhörighet. Idag, imorgon och för alltid...

 

Med ädel plätering och äkta Swarovski-kristaller

Ge nu din dotter ett verkligt personligt utformat smycke som har anpassats av dig och som uttrycker mycket kärlek. Det handgjorda armbandet i Bolo-stil utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Det är påkostat silverpläterat och accentuerat med förfinad guldplätering. Tre äkta, hjärtformade Swarovski-kristaller glider längs mitten av armbandet. Det är justerbart och passar därför bekvämt på de flesta handleder. Armbandet är lätt att öppna och stänga med det hjärtformade spännet, med din dotters namn graverat på den ena sidan och orden ”I Love You” på den andra.

 

Kostbart presentförslag

Du kommer att få ditt smycke i en stilfull present-förpackning, med en smyckepåse av sammet, perfekt såväl för att förvara som att skänka till någon annan. Ett bifogat äkthetsintyg garanterar armbandets höga kvalitet och autenticitet. Vi förväntar oss stor efter-frågan på detta undersköna, fashionabla smycke. Missa inte under några omständigheter denna unika möjlighet. Beställ nu armbandet ”Jag Älskar Dig För Evigt” och skapa ett unikt minne av kärleken till din dotter, i förening med den namngravering du väljer, UTAN EXTRA KOSTNAD!

Du kanske också gillar