Isabellas Första Steg

Vår första babydocka som kan gå!

  • Med rörelsesensor – Håll hennes hand och hon tar sina första babysteg
  • Mjuk RealTouch®-vinyl för en verklighetstrogen känsla när man rör vid hennes hud
  • Med sina 66 cm lika stor som en riktig baby i denna ålder
  • Inklusive högklassiga kläder med bedårande dekorationer
Storlek: 66 cm
3 296,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 4 delbetalningar á 824,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02032-001

Håll den lilla i handen och hon kommer att ta sina första steg tillsammans med dig!
Av alla milstolpar under ett barns första år, är det mest spännande ögonblicket då barnet börjar att, för första gången, gå själv. Ena stunden kryper barnet omkring överallt, kravlar i runt varje enskild möbel, för att därefter ställa sig upp och stå på sina små fötter – nästan som vuxna gör. Fortfarande är det lite vingligt upprätt på fötterna och det lilla livet kan inte stå ensam för sig själv. Ännu behöver den lilla din hjälp, för att kunna röra sig som ett stort barn. Med ”Isabellas Första Steg” presenterar vi en unik dockskapelse för dig, av konstnärinnan Linda Murray: Den första dockan från Ashton-Drake Galleries som verkligen kan gå!

Hon är förtjusande 66 cm lång och så uppsluppen som bara hon kan vara
”Isabella” är ett underbart exempel på Linda Murrays extraordinära talang för att skildra barn. För denna docka hade hon sitt eget barnbarn som förebild, när denne försökte gå första gången. Denna docka är stolta 66 cm lång, som en riktig bebis som är knappt ett år gammal. Hennes lilla huvud och armarna är gjorda av naturtrogen RealTouch®-vinyl och kärleksfullt färgade för hand, för att återge varje nyans av babyns oemotståndliga personlighet.

Hennes näpna babyhänder och -fötter har naturtroget utformats, och även tillverkats, för hand; precis som finger- och tånaglarna som ser så äkta ut. I hennes mjuka, blonda hår hålls en söt lock på plats med en rosett. Höjdpunkten är ändå mekanismen som gör att lilla Isabella kan gå. Ta helt enkelt tag i den lillas hand, och så börjar hon sätta den ena foten framför den andra. Just som en riktig baby som lär sig att gå, för första gången i sitt liv.

En exklusiv världspremiär – endast från The Ashton-Drake Galleries!
Konstdockan ”Isabellas Första Steg” ges nu ut som en världspremiär, exklusivt uteslutande från The Ashton-Drake Galleries. Och hon anländer i sina bästa kläder – beredd att ta sina första steg! Och när hon företar sig att göra detta, kommer du att hålla din kamera i beredskap, för så realistisk ser ”Isabella” ut. Gå inte miste om denna dockdröm! Förvissa dig om att bli ägare till Linda Murrays mästerverk och gläd dig åt ”Isabellas Första Steg” – om och om igen!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.