Evig kärlek

Personligt topas-armband

  • Mer än tolv äkta topaser
  • Med kostbar guld- och silverplätering
  • Personifierat med två namn, enligt ditt val
  • Handgjort av ädelstål
  • Emotionell oändlighets-design

Namn är inte nödvändigt (endast upp till 10 bokstäver per namn inklusive mellanslag och skiljetecken kan ingå i den personliga utformningen) – längre namn skrivs inte ut i sin helhet.

Leveranstid: cirka 4 veckor.

Omkrets armband: 19,1 till 21,6 cm
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr V.g. observera: Denna produkt är tillverkad enligt din kundspecifikation och är därför undantagen från byte och återköp!

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Produktnummer:
01-22781-001P

Viss kärlek är förutbestämd att vara för evigt och då lyser den kärleken med en mycket speciell glöd. Ge nu en oöverträffad gåva till din partner och visa henne därmed att även er kärlek till varandra är avsedd för evigheten!

Den moderiktiga, dubbla kabelremmen är tillverkad för hand av rostfritt stål. Den selektiva guldpläteringen frambringar en look med två färger. I mitten finns den med guld- och sterlingsilver pläterade evighets-symbolen. Drygt ett dussin äkta vita topaser glittrar ikapp, medan den personliga utformningen med två namn, enligt ditt eget val, gör den ädla smyckeklenoden till något verkligt unikt. På låset dinglar en liten hjärtamulett, som också är förfinad med en guld- och sterlingsilverbeläggning.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Detta känslomässiga smyckearmband utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängligt i handeln. Du kommer att få det levererat i en ädel presentask, inklusive äkthetsintyg. Ha på dig ett underbart smycke som för all framtid påminner dig om din enda sanna kärlek, för alltid i ditt hjärta, och håll minnet av kärleken levande. Beställ armbandet ”Evig Kärlek” helst redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar