Tidens Väktare - Golvlampa

Gåtfull närvaro

  • Med motiv av den ryska konstnärinnan Elena Samoryadova
  • Fullt funktionell statement-golvlampa
  • Lampskärm av högkvalitativt tyg
  • Spännande konstverk, ur alla perspektiv
  • Strikt begränsad till endast 295 produktionsdagar

Originalstorlek: 152,4 cm hög. Bredd, sockel och skärm: 25,4 x 25,4 cm.

Glödlampor av typen E27/27,0 mm behövs. Medföljer ej i leveransen.

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 365-dagars-återköpsgaranti
Produktnummer:
422-JIN05.01G

Konstverk och lampa i ett!

Redan de gamla grekerna ansåg att ugglan var en symbol för visdom och skydd. I tolkningen av den unga ryska konstnärinnan Elena Samoryadova framtonar ugglorna som mystiska väktare av tiden och bär nyckelarna till årstiderna med sig. Njut nu av den gåtfulla närvaron av kloka ugglor i ditt hem – med en extraordinär golvlampa från The Bradford Exchange!

 

Den storslagna golvlampan är imponerande dekorerad med de magnifika porträtten av fyra olika ugglor. Varje uggla bär nyckeln till hjärtat och själen för en av de fyra årstiderna i sin näbb. De mystiska ugglemotiven är gestaltade av konstnärinnan i karriären Elena Samoryadova. På den välformade, trätonade sockeln finns en fotströmbrytare som gör det enkelt att tända och släcka lampan.

 

Exklusivt från The Bradford Exchange

Golvlampan utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Upplagan är begränsad till 295 produktionsdagar. Försköna ditt hem, inte bara med ett imponerande konst-statement, utan också med en toppmodern golvlampa för stämningsfull belysning på kvällen. Beställ ditt exemplar av ”Tidens Väktare”, helst redan idag!

Du kanske också gillar