Hu, Så Hemska Skräcktider — Bordsur

Skulpterad bordsur med en trio av klara LED-lampor som lyser upp urtavlan

  • Skulpterad av den begåvade konstnären Dave Aikins
  • Innehåller en makaber mumie, en vidunderlig varulv, Dracula och Frankenstein – alla inspirerade av klassisk folklore
  • Gravsten prydd med en kuslig dikt
  • Belyst klocka, försedd med äkta kvartsurverk
  • Handgjorda och handmålade; stoltserar med metallic finish

Mått: ca. 25,4 cm höjd x 17,7 cm bredd x 12,7 cm djup

Urtavlan lyser med 3 x AA-batterier (medföljer ej)

1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr 365-DAGARS återköps-garanti
Produktnummer:
09-10075-001

En unik, skräck-inspirerad skulpterad bordsur av den begåvade konstnären Dave Aikins, med en trio av skinande LED-lampor som lyser upp urtavlan. Exklusivt från The Bradford Exchange – Nu väcks de hotfulla varelserna från några av dina favorit science fiction-klassiker till liv, med "Hu, Så Hemska Skräcktider", ett skrämmande, nytt skulpterat ur av den talangfulla konstnären Dave Aikins, exklusivt från The Bradford Exchange!

 

En varulv, en mumie, Dracula och Frankenstein skrämmer fram en – fruktansvärt – rolig stund, från sin spöklika kyrkogård i denna lekfullt läskiga klocka som säkerligen kommer att väcka stor uppmärksamhet både på Halloween (alla helgons dag) och även året runt. Två- och tredimensionella figurer är omsorgsfullt skulpterade och handmålade, plus att den kusliga klockan LYSER UPP med LED-lampor och skimrar precis som en fullmåne!

 

Skapad endast för The Bradford Exchange av Dave Aikins, den upplysta bordsuran "Hu, Så Hemska Skräcktider" åtföljs av ett äkthetsintyg och vår berömda 365-dagars-återköps-garanti. Stor efterfrågan förväntas, så missa inte denna chans. Beställ nu!