Hogwarts-Expressen – Harry Potter-modelljärnväg

Elektrisk modelljärnvägs-samling

  • Officiellt licensierad

  • I skala H0 (1:87)
  • Med påkostat modellerade och målade figurer
  • Med belysning
  • Exklusivt hos The Bradford Exchange

På bilden ser du en förhandsvisning av ytterligare utgåvor. Varje följande utgåva av samlingen kommer att skickas separat, med jämna mellanrum, och faktureras så länge du önskar. Samlandet kan avbrytas när som helst, utan att någon orsak behöver anges.

Vår 365-dagars-återköps-garanti tryggar din beställning på ett omfattande vis: Du kan returnera den oskadade och fullständiga samlingen till oss inom ett helt år efter mottagandet om du, mot förmodan, inte skulle vara nöjd. Vi kommer då att skyndsamt återbetala inköpspriset.

Pris: per leverans

999,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
14-00507

En dröm blir sann!

Mängder av Harry Potter-fans drömmer om det unika tillfället att gå ombord på Hogwarts-Expressen på perrong 9 ¾ och kunna vandra samma vägar som Harry, Ron och Hermione. Men du behöver inte resa till Londons Kings Cross-station för att kunna åka med den – Hogwarts-Expressen anländer nu hem till dig i en enastående modelljärnvägs-samling!

Tag plats, från perrong 9 ¾

Din samling börjar med nummer 1, Hogwarts-ånglok. Med nummer 2 får du koltendern, inklusive handmålad Harry Potter-figur. I utgåva 3 väntar dig en passagerarvagn, inklusive en väl genomarbetad, modellerad och färgad Ron-Weasley-figur, samt en bagagevagn, och i sällskap av hans familj. Lokets strålkastare och de upplysta passagerarvagnarna skapar en unik magi och sprider en underbar stämning. Gör en magisk resa och börja din samling med den första leveransen av ”Hogwarts-Expressen”, helst redan idag!

UTAN EXTRA KOSTNAD med utgåva 2: sken-set i 14-delar

UTAN EXTRA KOSTNAD med utgåva 3: transformator och hastighetsreglage

WIZARDING WORLD-karaktärer, namn och relaterade företeelser är ©&™Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: ©&™WBEI. Publiceringsrättigheter ©JKR. (s20)

Utsökt samlarobjekt. Inte avsett för barn under 14 år.

Du kanske också gillar
  1. Thomas Kinkade Julexpressen
    Thomas Kinkade Julexpressen
    999,00 kr Varje utgåva