Hogwarts-Expressen – Harry Potter-modelljärnväg

Elektrisk modelljärnvägs-samling

  • Officiellt licensierad

  • I skala H0 (1:87)
  • Med påkostat modellerade och målade figurer
  • Med belysning
  • Exklusivt hos The Bradford Exchange

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

998,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
14-00507

En dröm blir sann!

Mängder av Harry Potter-fans drömmer om det unika tillfället att gå ombord på Hogwarts-Expressen på perrong 9 ¾ och kunna vandra samma vägar som Harry, Ron och Hermione. Men du behöver inte resa till Londons Kings Cross-station för att kunna åka med den – Hogwarts-Expressen anländer nu hem till dig i en enastående modelljärnvägs-samling!

 

Tag plats, från perrong 9 ¾

Din samling börjar med nummer 1, Hogwarts-ånglok. Med nummer 2 får du koltendern, inklusive handmålad Harry Potter-figur. I utgåva 3 väntar dig en passagerarvagn, inklusive en väl genomarbetad, modellerad och färgad Ron-Weasley-figur, samt en bagagevagn, och i sällskap av hans familj. Lokets strålkastare och de upplysta passagerarvagnarna skapar en unik magi och sprider en underbar stämning. Gör en magisk resa och börja din samling med den första leveransen av ”Hogwarts-Expressen”, helst redan idag!

 

UTAN EXTRA KOSTNAD med utgåva 2: sken-set i 14-delar

UTAN EXTRA KOSTNAD med utgåva 3: transformator och hastighetsreglage

WIZARDING WORLD-karaktärer, namn och relaterade företeelser är ©&™Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: ©&™WBEI. Publiceringsrättigheter ©JKR. (s20)

Utsökt samlarobjekt. Inte avsett för barn under 14 år.

Du kanske också gillar