Historien om Ford Mustang - medaljsamlingar

Officiell samling av minnes-medaljer för att hedra Ford Mustang

  • Officiellt licensierade
  • I kvaliteten ”polerad platta”, belagda med 99,9 % silver
  • Ikonisk Ford Mustang-logotyp
  • Påminner om Mustangens karakteristiska instrumentbräda

Ø Medalj: 38 mm

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Priset gäller endast den första utgåvan!
Varje ytterligare utgåva kostar sedan 599 kr. 

299,00 kr Första utgåvan

Leveranskostnaden: 49,00 kr

Vår 14-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
17-02249

Följ med på en rundtur med en amerikansk ikon
På världsutställningen i New York 1964 presenterade Ford Motor Company ett nytt fordon i sin paviljong, vilket omedelbart blev en klassiker – Ford Mustang. Mustangen var stamfadern till de så kallade ”Pony-Cars”, som – för dåtida amerikanska förhållanden – var ganska små kupéer och cabrioleter med storvolymiga sex eller åtta-cylindriga motorer. Den revolutionerande kombinationen av muskulösa prestanda, sportig stil och överkomliga priser gick till historien som en bilikon!

 

Kostbart pläterade med silver
Inspirerad av den otämjda amerikanska andan, som bil-legenden alltid har gett uttryck för, presenterar nu The Bradford Exchange den officiellt licensierade minnes-samlingen ”Ford Mustangs Historia” för dig. Samlingen börjar med ”En Legend Föds”, med original-Mustangen från 1964. Var och en av medaljerna i denna kollektion visar ett fullfärgsporträtt av en Ford Mustang-modell på framsidan, tillsammans med dess karakteristiska instrumentbräda nedanför. Den ikoniska ”Pony”-logotypen för den klassiska Mustangen visas i lysande färger på baksidan. Varje medalj är präglad som en ”polerad platta” av högsta kvalitet och försedd med en värdefull beläggning bestående av 99,9 % silver. För att bevara kollektionens glänsande skönhet för all framtid, förpackas varje medalj säkert i en transparent kapsel. Med utgåva två, får du dessutom en displaybox UTAN EXTRA KOSTNAD, för att visa upp och förvara hela din Mustang-medaljsamling.

 

Exklusivt från The Bradford Exchange
Denna unika kollektion utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Det bifogade äkthetsintyget garanterar dig högsta tillverkningskvalitet och absolut autenticitet för varje enskild medalj. Ge dig själv, samt dina barn och barnbarn, en värdefull gåva som varar för evigt och se, tack vare ytterligare utgåvor, fram emot allt fler nya modeller vid utvecklingen av Ford Mustang. Börja med utgåva ett, ”En Legend Föds”, och beställ din kollektion ”Ford Mustangs Historia” med minnesmedaljer idag!

Du kanske också gillar