Himmelska Gåvor - konstdockor

Miniatyr baby-dock-samling av Sherry Rawn

  • De mest förfinade detaljer vid en storlek av bara 10 cm
  • Gjorda för hand av konstharts
  • Handmålade, de små hårstråna samt ögonfransarna är applicerade för hand
  • Med liten filt, blöjor och minimal mössa

10,2 cm långa

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

Measure 10.2 cm L
499,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02196

De sötaste gåvorna finns ofta i de minsta paketen. Detta stämmer i allra högsta grad för dessa ljuvligt söta spädbarn! Skapade av mäster-dock-konstnärinnan Sherry Rawn, mäter dessa bedårande himmelska varelser endast 10 cm från topp till tå. De små miniatyr-underverken är helt enkelt underbara att skåda när de är inlindade i sina mysiga små täcken. Tänk, att få hålla dem i sina händer och smeka deras pyttesmå fingrar!

Otrolig detaljrikedom mitt på din handflata
Miniatyr-dockorna har alla kvaliteter som gör att vi älskar bebisar. De uttrycksfulla ansiktena, de små fingrarna eller de ljuvliga accessoarerna kommer aldrig att släppa taget om dig. Komplett modellerade och handmålade av högkvalitativ konstharts, är dessa mästerliga, små dockor utformade för att naturtroget efterlikna varje detalj. Det näpna håret och de lena ögonfransarna är applicerade för hand. Klädda som de är i minimala blöjor, lustiga små mössor och insvepta i gosiga små täcken, för att skydda de små raringarna och hålla dem varma, bara måste man älska dessa underbara små varelser.

Miniatyr baby-dock-kollektion –  exklusivt från The Ashton-Drake Galleries!
Miniatyr baby-dock-samlingen ”Himmelska Varelser”, av konstnärinnan Sherry Rawn, utges som en exklusiv premiär av The Ashton-Drake Galleries. Varje docka åtföljs av ett äkthetsintyg. Förvissa dig för säkerhets skull redan idag om att bli ägare till denna samling.